Brawo chłopaki

pali wam mniej niż podaje książka . Audi strzeliło sobie w nogę podając większe spalanie na benzynie niż wy macie w gazie

super

Pewnie i tyle wam pali ale z pewnością tym bardziej bym się przejął gdyby mi auto paliło mniej niż podaje producent a tyle samo co fiat siena 1.6 16V

przecież to nie logiczne jest . Ale ok ja się nie kłócę. Wymieńcie polowę auta niech wam pali 5 litrów gazu

to na pewno jest zdrowe dla silnika

jeżeli sondy są nowe kompresja w porządku komp nie wywala błędów a katalizatory są też wymienione tak jak w moim przypadku a dodam że mam idealne wyniki pomiaru spalin

to sory bardzo

moje auto pali tyle ile trzeba . 20 litrów gazu w mieście mnie nie straszy i nie oburza śwaidczą o tym fakty nie obliczenia. pozatym mam Ciężką nogę pewnie. Nie wiem odcinam się od tematu bo jak jeden człowiek czyli ja się sprzeciwia 10 osobom to pewnie nie ma racji. Pewnie audi 2.8 30v quattro tiptronic ma palić maksymalnie w mieście 16.8 litra bo inaczej to jest coś źle

poprostu jak spali więcej to koszmar. nic się nie liczy

granica 16.8 zostanie złamana i klops

pozatym to wynik z audi AG oni nie mysleli o tym że wstawicie instalki gazowe których producenci podają ze spalanie powinno wynieść 10-20% więcej niż na benzynie aby instalacja spełniała wymogi montażowe. To juz w ogóle bajka jest

. Pozdrawiam was i życzę miłej zabawy w szukanie