Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] -chip - dwa pytania ;)

Pomysły, pytania, spostrzeżenia odnośnie tuningu zawieszenia, silnika, układu napędowego.
Awatar użytkownika
Yarecki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Yarecki » 31 mar 2011, 08:03

Ja mogę polecić z własnego doświadczenia AZ Serwis. Poprawiają wady fabryczne silników i programy też robią.
Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny.

saintdf

Post autor: saintdf » 31 mar 2011, 17:49

Dzieki Yarecki.Wlasnie bede robil to w AZ i sadzac po opiniach,ktore znalazlem dobrze wybralem.Pozdrawiam

hans_gd4
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: hans_gd4 » 02 kwie 2011, 00:19

A czy AZ nie robi przypadkiem soft-ów w Tune-Up??To by moglo dawac do myslenia <mysli>
Z mojego doświadczenia, nie jednego juz auta, mogę polecić tUNEuP - co do mechaniki jak i softów etc. Znam nie jedno auto spod ich ręki, które jeżdzą nie tylko zacnie ale bez przygód, awarii etc. a mody coniektorych sa zacne ;)
Sam zreszta ujezdzam tradycyjne 1,9 tdi z lajtowym modem od nich i po roku czasu moge powiedziec ...chce wiecej <okok>
144KM/322Nm by Tune-Up

saintdf

Post autor: saintdf » 02 kwie 2011, 19:43

AZ nie robi softow w Tune-Up na 100%.Robia u siebie.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Yarecki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Yarecki » 03 kwie 2011, 10:39

AZ współpracuje z SOFT CAR jeśli chodzi o softy. Przynajmniej tak było w moim przypadku.
Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning mechaniczny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja