Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[A6 C6] -chip - dwa pytania ;)

Pomysły, pytania, spostrzeżenia odnośnie tuningu zawieszenia, silnika, układu napędowego.
Awatar użytkownika
Yarecki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Yarecki » 31 mar 2011, 08:03

Ja mogę polecić z własnego doświadczenia AZ Serwis. Poprawiają wady fabryczne silników i programy też robią.
Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny.

saintdf

Post autor: saintdf » 31 mar 2011, 17:49

Dzieki Yarecki.Wlasnie bede robil to w AZ i sadzac po opiniach,ktore znalazlem dobrze wybralem.Pozdrawiam

hans_gd4
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: hans_gd4 » 02 kwie 2011, 00:19

A czy AZ nie robi przypadkiem soft-ów w Tune-Up??To by moglo dawac do myslenia <mysli>
Z mojego doświadczenia, nie jednego juz auta, mogę polecić tUNEuP - co do mechaniki jak i softów etc. Znam nie jedno auto spod ich ręki, które jeżdzą nie tylko zacnie ale bez przygód, awarii etc. a mody coniektorych sa zacne ;)
Sam zreszta ujezdzam tradycyjne 1,9 tdi z lajtowym modem od nich i po roku czasu moge powiedziec ...chce wiecej <okok>
144KM/322Nm by Tune-Up

saintdf

Post autor: saintdf » 02 kwie 2011, 19:43

AZ nie robi softow w Tune-Up na 100%.Robia u siebie.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Yarecki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Yarecki » 03 kwie 2011, 10:39

AZ współpracuje z SOFT CAR jeśli chodzi o softy. Przynajmniej tak było w moim przypadku.
Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning mechaniczny”