Moja RS6 5.0 580km 2008r
-
3.0 BMK 224KM
-
Ssmile
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Michał
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
We Wrocku to robiłeś ?djkriz pisze:ASO + pomoc techniczna przez telefon od specjalisty RSekSsmile pisze:Gdzie sprawdzałeś auto technicznie przed kupnem ?nic więcej, narazie nic się nie dzieje
i oby tak dalej.
Felgi juz pojechały do malowania, jak wrócą to następnym krokiem będzie CAR-SPA w Tychach, a później dalsze modernizacje.
dlaczego pytasz?Ssmile pisze:We Wrocku to robiłeś ?djkriz pisze:ASO + pomoc techniczna przez telefon od specjalisty RSekSsmile pisze:Gdzie sprawdzałeś auto technicznie przed kupnem ?nic więcej, narazie nic się nie dzieje
i oby tak dalej.
Felgi juz pojechały do malowania, jak wrócą to następnym krokiem będzie CAR-SPA w Tychach, a później dalsze modernizacje.
O co chodzi w tym żarcie?djkriz pisze:oto najnowszy model RS7![]()
[url=http://images39.fotosik.pl/1997/4d061f282a7d195f.jpg]Obrazek[/URL]
w czwartek odbieram laczki :D
-
Patryk1.8t
- Forum Audi A6 / A7

masaz nie wystepowal w a6 c6 w zadnych fotelach ani w s6 ani w rs6djkriz pisze:Właśnie się dowiedziałem o wszystkich bajerach jakie ten samochód ma, tzn nie ma Webasto i masażu w siedzeniach a tak poza tym to chyba ma wszystko.
masaz wystepowal w a8 i to tylko w jednym typie foteli tj. fotele komfortowe w ktorych mozna bylo miec masaz i wentylacje ( no i podgrzewanie oczywiscie )
masaz jest wlaczany przyciskiem z boku fotela
ps. fajny
ja tez myślałem że będą ciemniejsze ale... przyznam że kolor który został uzyskany przy pomocy spektrometru jest dużo bardziej przybliżony do dodatków na samochodzie czyli jednym zdaniem zgrało się kolorystycznie.raftor pisze:Jak dla mnie felgi powinny byc grafitowe dopola jak auto z felgami sie prezetuje
Felgi były poniszczone, nie mam typowego zdjęcia do porównania ale naprawdę polecam tą firmę bo różnica jest kolosalna i tak naprawdę jak je odbierałem wyglądały tak jak by były nowe.
wcale że nieNowak_zg pisze: masaz nie wystepowal w a6 c6 w zadnych fotelach ani w s6 ani w rs6
masaz wystepowal w a8 i to tylko w jednym typie foteli tj. fotele komfortowe w ktorych mozna bylo miec masaz i wentylacje ( no i podgrzewanie oczywiscie )
masaz jest wlaczany przyciskiem z boku fotela
Pozdro dla wszystkich!
[ Dodano: 2013-04-12, 17:24 ]
robert229 pisze:Jaka żona, teraz już jest RS6Ten tego,żona już zauważyła różnicę?
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2013, 19:52 przez djkriz, łącznie zmieniany 1 raz.