raftor pisze:Jak dla mnie felgi powinny byc grafitowe do

pola jak auto z felgami sie prezetuje
ja tez myślałem że będą ciemniejsze ale... przyznam że kolor który został uzyskany przy pomocy spektrometru jest dużo bardziej przybliżony do dodatków na samochodzie czyli jednym zdaniem zgrało się kolorystycznie.
Felgi były poniszczone, nie mam typowego zdjęcia do porównania ale naprawdę polecam tą firmę bo różnica jest kolosalna i tak naprawdę jak je odbierałem wyglądały tak jak by były nowe.
Nowak_zg pisze: masaz nie wystepowal w a6 c6 w zadnych fotelach ani w s6 ani w rs6
masaz wystepowal w a8 i to tylko w jednym typie foteli tj. fotele komfortowe w ktorych mozna bylo miec masaz i wentylacje ( no i podgrzewanie oczywiscie )
masaz jest wlaczany przyciskiem z boku fotela
wcale że nie

bo ja miałem zamówione auto w 2012roku (zdjęcia Wam póÂźniej powklejam bo mam) salonowe A6 S-line z wszystkimi dodatkami łącznie za kwotę 430tyś zł - 3.0 tfsi lecz ze względów finansowych musiałem zrezygnować i całe szczęście klient się na ten samochód znalazł i jeÂździ sobie w Tychach. Miał fotele z wszystkimi bajerami za dodatkową opłatą (jak dobrze pamiętam) 40000tyś zł. Wiec A6 też masaż może mieć.
Pozdro dla wszystkich!
[ Dodano: 2013-04-12, 17:24 ]
robert229 pisze: Ten tego,żona już zauważyła różnicę?

Jaka żona, teraz już jest RS6

Ostatnio zmieniony 12 kwie 2013, 19:52 przez
djkriz, łącznie zmieniany 1 raz.