sosna pisze:Fajna furka szerokosci zycze bo przy tym modelu ci sie napewno przydaa jezeli chodzi o niemcy to tutaj Rs to prawie na kazdej przecznicy stoi,
byłem rok temu w niemczech, dwa lata temu też... ani jednego nie widziałem

To zalezy moze gdzie bylesdjkriz pisze:sosna pisze:Fajna furka szerokosci zycze bo przy tym modelu ci sie napewno przydaa jezeli chodzi o niemcy to tutaj Rs to prawie na kazdej przecznicy stoi,
byłem rok temu w niemczech, dwa lata temu też... ani jednego nie widziałemza to kilka ABT oglądałem, ale to jakies 5 były.
Na podszybiu jest miejsce na ten numer ale jest ono tak przyszarzałe że myślę że tego numeru poprostu tam nie ma - nic nie widać. Tylnej kanapy nie potrafiłem podnieść aby to sprawdzić a podnosząć maskę nic nie widziałem. W bagażniku też echem wiało.stinger pisze:ojoj to jak kolega sprawdzał pochodzenia autka bez oblukania vinu![]()
Standardowo jest na ścianie grodziowej silnika.
Ja też się ostatnio przy kupnie naszukałem..ale to podstawa
Inne z tego modelu na allegro też mją ściętą. Myśle że to dodatek który można było zamówić nppawel1380 pisze:Ta kierownica to oryginał z tego modelu?
Innymi słowy czy w 2008 roku oferowali ścięta kierownicę w RS6?
a jak nie ma?tomcio77 pisze:tak jak kolega stinger napisal,nr.vin jest na scianie grodziowej silnika.podnies maske i szukaj po lewej stronie przy tej gumowej uszczelce co idzie dookola.na sciance znajdziesz vin.pozdro
neimaD pisze:Co do winu w avancie to tak:
1. w MMI - sprawdziłem pasuje
2. Pod szybą o ile nie była wymieniana - była wymieniana
3. Wlepa pomiędzy zapasem a kołem zapasowym - sprawdziłem pasuje
4. Otwórz maskę, zapal latarkę uchyl głowę i szukaj pod "podszybiem", tzn pod tą plastikową osłoną, patrzysz od grilla na klaczkę, na pewno znajdziesz - sprawdzę jutro i napiszę.