na życzenie wklejam foto, A1 żona jeÂździ, też fajne autko 1.4 turbo 122konie, dośc bogata wersja ale jak ja siadam to pali 10/100 wiec nic specjalnego, myślałem że spalanie bedzie znacznie mniejsze

Pozdrawiam
a wiec Audi kupione , fotki porobione zostal jeszcze spot ii-tarnogorsi-spot-audi-a6-13042013-sobota-vt55029.htmdjkriz pisze:bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi, jeżeli się uda i będę tym szczęśliwcem wysilę foty a może nawet kiedyś spotkamy sie na zlocie.
proszęTroll pisze:metyoo, auto zapowiada się super, teraz postaraj się o lepszy "domek" dla niego ^^ bo ta szopa do niego nie pasuje. Jeżeli nie stanowi to problemu to podaj kwotę ile coś takiego było warte. 50% promocji nie daje dokładnej info bo te auta chodzą od 150k do 300k. Pozdrawiam
jesteś wielki, wszystko jest na swoim miejscu i nawet numer się zgadzaneimaD pisze: 4. Otwórz maskę, zapal latarkę uchyl głowę i szukaj pod "podszybiem", tzn pod tą plastikową osłoną, patrzysz od grilla na klaczkę, na pewno znajdziesz.
jeśli będziesz na spocie w Tarnowskich, a neimada nie będzie miejsce z przodu rezerwuję ja!djkriz pisze:no problemo tylko napisz kiedyneimaD pisze:djkriz, cieszy mnie toza to rezerwuje miejsce z przodu na spicie
no zobacz... z tych wszystkich marzeń te praktycznie jedno nierealne prawdopodobnie sie spelni, jak tys to zrobil tego nie wiem :D trzymam za Ciebie kciuki ;PJestem Slaby pisze:
jeśli będziesz na spocie w Tarnowskich, a neimada nie będzie miejsce z przodu rezerwuję ja!![]()
![]()
![]()
![]()
przewieziesz mnie tym i jedno ze swoich marzeń życiowych będę mógł skreślić z listy... zostanie tylko mi jeszcze bycie prezydentem USA, noc z Megan Fox i nagranie płyty z Eminemem.
djkriz pisze:no zobacz... z tych wszystkich marzeń te praktycznie jedno nierealne prawdopodobnie sie spelni, jak tys to zrobil tego nie wiem :D trzymam za Ciebie kciuki ;PJestem Slaby pisze:
jeśli będziesz na spocie w Tarnowskich, a neimada nie będzie miejsce z przodu rezerwuję ja!![]()
![]()
![]()
![]()
przewieziesz mnie tym i jedno ze swoich marzeń życiowych będę mógł skreślić z listy... zostanie tylko mi jeszcze bycie prezydentem USA, noc z Megan Fox i nagranie płyty z Eminemem.