oddaj auto do wójcika ... sam tego łozyska na pewno nie wymieniszżeli pisze:Mimo wszystko komuś będę musiał oddać auto...
[A6 C6 Szczecin] Mechanicy do Audi
Na Wernyhory też byłem, i jak usłyszałem ta lewa gadkę tego właściciela warsztatu to myślałem, że go w ryj jeb.. Kazał ni pizd.. przyjechać rano na 9 i mówi, żebym auto zostawił, a ja do niego, że będę się patrzył co robi a on mówi, że tak nie pracują, że muszę pojechać i to może potrwać, i pomyślałem sobie, że ten właściciel warsztatu z mechanikiem chce uprawiać SPAM w moim aucie, a na to nie mogłem ped... pozwolić.
- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ALG 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
a ja polecam http://www.autoserwiszdroje.pl/ szybko tanio i na temat, sam tam robie swojego passata, proponuje zadzwonic i zapytac:), z reszta jeden z chlopakow tez jezdzi A6:)
Witam.
Panowie korzystajac z tematu juz zalozonego chcialbym za Waszym posrednictwem dowiedziec sie czy w rejonie szczecina jest godny uznania servis audi...
Zamierzam sam jechac do "Gryfina" obejrzec autko i w razie W sprawdzic je przez specjalistow...
Moge Was prosic o porade? A moze ktorys z Was koledzy pomoglby mi w zakupie i podjechal ze mna z jakimis bajerami do mierzenia tego czy tamtego (mierniki, vcds)
Dziekuje z gory za pomoc.
Pozdrawiam
Panowie korzystajac z tematu juz zalozonego chcialbym za Waszym posrednictwem dowiedziec sie czy w rejonie szczecina jest godny uznania servis audi...
Zamierzam sam jechac do "Gryfina" obejrzec autko i w razie W sprawdzic je przez specjalistow...
Moge Was prosic o porade? A moze ktorys z Was koledzy pomoglby mi w zakupie i podjechal ze mna z jakimis bajerami do mierzenia tego czy tamtego (mierniki, vcds)
Dziekuje z gory za pomoc.
Pozdrawiam
na 100% mozna, wiekszosc chlopakow z forum passata z prawobrzeża serwisuje u nich swoje auta w tym ja:), tanio i solidnie:)exkita pisze:zejnowski, nie ze Ci nie ufam ale majac jednego posta... tak wiesz...
bylem na ich stronie - widze 3 komentarze pochlebne... i cisza... jestes pewien ze im mozna zaufac?
dlatego dobrze miec sprawdzony warsztat a nie jezdzic po roznch, i nie wszsycy mechanicy to kombinatorzy:), ale wiekszosc:)shadow pisze:Wszyscy mechanicy to kombinatorzy, jak za dużo narzekają to wiadomo, że jest ściema.
Nie polecam warsztatu koło byłego szpitala miejskiego jadąc w dół po lewej stronie.
Mogę spokojnie powiedzieć, że to oszust i złodziej, oraz słynny warsztat na sosnowej koło łuczniczej.
Chce podziekowac koledze zejnowski, za polecenie warsztatu, a takzeWeso, ktory utwierdzil mnie ze to sprawdzony warsztat.
Ogolnie pierwsze wrazenie to warsztat u Pana Józka ale kolega Przemek (z nim mialem przyjemnosc sprawdzania auta, podłączył komputer zajrzal na dol... tak ze na prawde spokojnie odjechalem od Niego.
Pozdrawiam Was Panowie... i jeszcze raz
dziekuje Wam bardzo
Ogolnie pierwsze wrazenie to warsztat u Pana Józka ale kolega Przemek (z nim mialem przyjemnosc sprawdzania auta, podłączył komputer zajrzal na dol... tak ze na prawde spokojnie odjechalem od Niego.
Pozdrawiam Was Panowie... i jeszcze raz
dziekuje Wam bardzo