oddaj auto do wójcika ... sam tego łozyska na pewno nie wymieniszżeli pisze:Mimo wszystko komuś będę musiał oddać auto...
[A6 C6 Szczecin] Mechanicy do Audi
Na Wernyhory też byłem, i jak usłyszałem ta lewa gadkę tego właściciela warsztatu to myślałem, że go w ryj jeb.. Kazał ni pizd.. przyjechać rano na 9 i mówi, żebym auto zostawił, a ja do niego, że będę się patrzył co robi a on mówi, że tak nie pracują, że muszę pojechać i to może potrwać, i pomyślałem sobie, że ten właściciel warsztatu z mechanikiem chce uprawiać SPAM w moim aucie, a na to nie mogłem ped... pozwolić.

- martinez1980
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ALG 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
a ja polecam http://www.autoserwiszdroje.pl/ szybko tanio i na temat, sam tam robie swojego passata, proponuje zadzwonic i zapytac:), z reszta jeden z chlopakow tez jezdzi A6:)

Witam.
Panowie korzystajac z tematu juz zalozonego chcialbym za Waszym posrednictwem dowiedziec sie czy w rejonie szczecina jest godny uznania servis audi...
Zamierzam sam jechac do "Gryfina" obejrzec autko i w razie W sprawdzic je przez specjalistow...
Moge Was prosic o porade? A moze ktorys z Was koledzy pomoglby mi w zakupie i podjechal ze mna z jakimis bajerami do mierzenia tego czy tamtego (mierniki, vcds)
Dziekuje z gory za pomoc.
Pozdrawiam

Panowie korzystajac z tematu juz zalozonego chcialbym za Waszym posrednictwem dowiedziec sie czy w rejonie szczecina jest godny uznania servis audi...
Zamierzam sam jechac do "Gryfina" obejrzec autko i w razie W sprawdzic je przez specjalistow...
Moge Was prosic o porade? A moze ktorys z Was koledzy pomoglby mi w zakupie i podjechal ze mna z jakimis bajerami do mierzenia tego czy tamtego (mierniki, vcds)
Dziekuje z gory za pomoc.
Pozdrawiam
na 100% mozna, wiekszosc chlopakow z forum passata z prawobrzeża serwisuje u nich swoje auta w tym ja:), tanio i solidnie:)exkita pisze:zejnowski, nie ze Ci nie ufam ale majac jednego posta... tak wiesz...
bylem na ich stronie - widze 3 komentarze pochlebne... i cisza... jestes pewien ze im mozna zaufac?
dlatego dobrze miec sprawdzony warsztat a nie jezdzic po roznch, i nie wszsycy mechanicy to kombinatorzy:), ale wiekszosc:)shadow pisze:Wszyscy mechanicy to kombinatorzy, jak za dużo narzekają to wiadomo, że jest ściema.
Nie polecam warsztatu koło byłego szpitala miejskiego jadąc w dół po lewej stronie.
Mogę spokojnie powiedzieć, że to oszust i złodziej, oraz słynny warsztat na sosnowej koło łuczniczej.
Chce podziekowac koledze zejnowski,  za polecenie warsztatu, a takzeWeso, ktory utwierdzil mnie ze to sprawdzony warsztat.
Ogolnie pierwsze wrazenie to warsztat u Pana Józka ale kolega Przemek (z nim mialem przyjemnosc sprawdzania auta, podłączył komputer zajrzal na dol... tak ze na prawde spokojnie odjechalem od Niego.
 ale kolega Przemek (z nim mialem przyjemnosc sprawdzania auta, podłączył komputer zajrzal na dol... tak ze na prawde spokojnie odjechalem od Niego.
Pozdrawiam Was Panowie... i jeszcze raz
dziekuje Wam bardzo

Ogolnie pierwsze wrazenie to warsztat u Pana Józka
 ale kolega Przemek (z nim mialem przyjemnosc sprawdzania auta, podłączył komputer zajrzal na dol... tak ze na prawde spokojnie odjechalem od Niego.
 ale kolega Przemek (z nim mialem przyjemnosc sprawdzania auta, podłączył komputer zajrzal na dol... tak ze na prawde spokojnie odjechalem od Niego.Pozdrawiam Was Panowie... i jeszcze raz
dziekuje Wam bardzo

jestem z tego regionu i do wiosny najpozniej mam zamiar nabyc audi, ale mam nadzieje ze mechanikow nie bede musial odwiedzac za czesto hehe
  jestem z tego regionu i do wiosny najpozniej mam zamiar nabyc audi, ale mam nadzieje ze mechanikow nie bede musial odwiedzac za czesto hehe