Golota26 pisze:Witam
Nie kombinuj z tarczami i zaciskami od RS masa kasy na tarcze i klocki wiem bo sam się do tego przymierzałem. Załóż dobrą tarczę i dobry klocek i czyszczeniem, przeglądem zacisków gumek i tłoczków dobry płyn hamulcowy poskładać dobrze odpowietrzyć dotrzeć tarcze i klocki i będzie ogień. Ja u siebie tak zrobiłem tarcze DBA 4000 wiper slot 6x6, klocki EBC yellow stuff i plomby wylatują z zębów. Hamowania ze 140 do 0 to ułamki sekund zatrzymuje się w miejscu. Jedyny drobny minus jak na razie to popiskują przy delikatnym traktowaniu hamulca ale jak mocniej wcisnę to gra

. Ale dopiero zrobiłem 70 km na nowym zestawie.
Pozdrawiam
nie zgodzę się z Tobą kolego............nigdy dobra tarcza i klocek w rozmiarze 288,czy 312 nie zastąpią większego zestawu 320 ,czy np.345
jechałem taką s6c5 ostatnio .....właściciel zachwalał hebelki ...po zapytaniu jakie ma ...odpowiedział ,ze seryjne 321/269 ...... jak dla ,mnie śmiech.............to nie hamuje ...............szczególnie ,że 340 koni rozpędzą nie małą masę.........
..ja przy klekocie 2,5 odczuwałem niedoskonałości zestawu 321/269....jeździłem i nie polecam takowego..........

!!!!!!!! teraz jest 345/300 z s4b7 i jest ok w końcu ...
seryjne heble w audi to nieporozumienie
Pozdrawiam A.