hmm wiem o co ci chodzi mam kumpli kotrym r.clio 1.5 d idzie 200 itd , co do tego ze psozedl czy nie poszedl , na gps nadal mam zapisana ta predkosc moge nawet zdjecie wyslac ale zawsze moze ktos powiedziec ze jechalem motorem jakims, opony nie maja chyba duzo wspolnego ze wskazaniami gps , oponki mam nowe i na takich jechalem jak mialem na gps 241 to picznik pokazywal cos okolo 255 , ladnie to wygladalo no ale ..........., moze by latwo bylo okreslic jeszcze po tym ile obrotow mial silnik na 5 piegu wtedy juz da sie chyba matematycznie obliczyc ile jechalismy(no chyba ze obrotomierz klamie), no i te opony musza miec idelanie taki sam obwofd jak orginalne , jesli uwarzasz ze 234 to juz zdrowy silnik hmmm na hamowni bede jak ytylko pojade na urlop i napsize tutaj co wyszlo wiec bedziemy wiedziec jak to jest ,
jesli jednak wierzysz w moje zdjecie z gps to moge wkleic :mrgreen: , nie wiem tylko jak obliczyles ze jesli gps pokazuje 241 to ja jechalem 234 ,
250-260 to faktycznie panowie moze na liczniku bo tyle jezdza o wiele mocniejsze auta , a to nie ejst tak ze kazde 10 koni to 10km/h pozniej jest cotraz wiekszy opor i sami pewnie gdzies czytaliscie ze 260-270 jezdza auta ktore maja po 300-400 koni
moja milosc- audi 80 b4 2.0
moja kochanka- a6 c5 2.8