[A6 C6] 3.0 TDI Chiptuning czy warto?
Witam. Widzę ze koledzy troszkę odeszli od głównego wątku więc powracam. Sprawa chipowania A6 3.0 tdi jest oczywista ale pozostaje pytanie gdzie to prawidłowo zrobic :?: ÂŚledziłem ostatnio forum AudiA4 i wyczytałem bardzo dobre opinie o firmie MR MOTORS ( Rogal ) z Warszawy. Może ktoś z Was się orientuje czy w/w firma posiada hamownię 4x4. Pozdr. A może macie inne propozycję gdzie w Wawie zrobic A6 3.0 tdi :?:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Powiem Ci tak...my możemy Ci zrobić fajny program i quattro shamujemy i nie musisz jeździć po Polsce.
Jeżeli się uparłeś na Warszawę to tylko Masters Tuning nikt więcej - oni też Ci 4x4 shamują bez problemu
Jeżeli się uparłeś na Warszawę to tylko Masters Tuning nikt więcej - oni też Ci 4x4 shamują bez problemu
Chiptuning, serwis DPF, Hamownia 4x4 MAHA - Poznań/Trójmiasto/Wałbrzych
tuneforce.pl
serwisdpf.pl
tuneforce.pl
serwisdpf.pl
Witam. Piszesz, że nie muszę jezdzic po Polsce ale Wrocław to dla mnie kawałek drogiTuneFORCE pisze:Powiem Ci tak...my możemy Ci zrobić fajny program i quattro shamujemy i nie musisz jeździć po Polsce.

Hej !Pawlik_29 pisze:Witam. Widzę ze koledzy troszkę odeszli od głównego wątku więc powracam. Sprawa chipowania A6 3.0 tdi jest oczywista ale pozostaje pytanie gdzie to prawidłowo zrobic :?: ÂŚledziłem ostatnio forum AudiA4 i wyczytałem bardzo dobre opinie o firmie MR MOTORS ( Rogal ) z Warszawy. Może ktoś z Was się orientuje czy w/w firma posiada hamownię 4x4. Pozdr. A może macie inne propozycję gdzie w Wawie zrobic A6 3.0 tdi :?:
Ja przymierzam się do mastersa w tym miesiącu. Widze kolego że jesteś tak jak ja z Lublina

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
posiada. mozesz smialo sie u nich robic.Pawlik_29 pisze:wyczytałem bardzo dobre opinie o firmie MR MOTORS ( Rogal ) z Warszawy. Może ktoś z Was się orientuje czy w/w firma posiada hamownię 4x4.
1.6td 170km 290nm - był
golf 2 swap 1.9tdi PD - jest 190km 400nm @ 1050kg
Indywidualny chiptuning, hamownia - www.turbodiesel.pl
AFR, turbobenzyna
golf 2 swap 1.9tdi PD - jest 190km 400nm @ 1050kg
Indywidualny chiptuning, hamownia - www.turbodiesel.pl
AFR, turbobenzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam.Salah Ad-Din pisze:Witam
281 Ps 558 Nm
taki wykres z początku roku. Na manulu da się jeszcze więcej ale nie ma potrzeby bo rózżica miedzy tym a serią to przepaść
Obrazek
Mam też A6 z silnikiem 3.0 TDI ale 224 KM w tipie wcześniej też zastanawiałem się nad chipowaniem ale jakoś narazie mi przeszło. Chciałem zapytac jakie są wrażenia z jazdy po chipie w porównaniu z wcześniejszymi osiągami?