[a6 c5] malowanie zderzakow
- Ravsik
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
No wlasnie juz wczesniej o tym czytalem wiec mu powiedzialem ze ma dac cienka warstwe tak zeby bylo tylko pod kolor. W najgorszym wypadku jak beda zle dzialac to zakupie nowe czujki ale juz srebrneMISIEK_A6 pisze:Ravsik, a to inna sprawa... Tylko jak lakiernik da za grubą warstwe lakieru to może to spowodować bledne wskazania czujników :roll:

-
- Forum Audi A6 / A7
- Ravsik
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Paliwo: Diesel
Co to za lakiernik co nie wie jak to ma pomalowac? Lepiej odrazu zmien lakiernika na innego niz bedzie za poznoszkrab2007 pisze:Witam. Panowie moglibyscie laikowi napisac jak krok po kroku należałoby pomalowac dokładki zderzaka tak zeby to sie dobrze prezentowało? Sam nie chce tego robić ale boje sie ze lakiernik ktoremu mam zamiar oddac auto tez nie za bardzo wie jak sie za to zabrac.Pozdrawiam

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 165KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Osobiscie dalem malowac z parktronikiem, ale zanim sie zabrali za malowanie powyjmowali czujniki z obudowy parktronika, tak ze wszystko poszlo bez zastrzezen. Swoja droga nie wyobrazalbym sobie zostawic listwy parktronika niepolakierowanej.
Pozdro
Pozdro
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- krzycho0110
- Forum Audi A6 / A7
- krzycho0110
- Forum Audi A6 / A7
krzycho0110, przedliftowe Audi czyli do 2001roku wogole nie były malowane zderzaczki... Nie było takiej opcji... Taka opcja doszła dopiero do poliftowych wersji oczywiście za dopłata...
Dla mnie jest to jedna z lepszych modyfikacji w naszym A6... Autko ładniej wygląda i optycznie się obniża... Jedyna lipa to to ,że po lecie masz na tym smołe której nie bylo widać na czarnym
Ale są do tego środki które z łatwościa to zmyja 
Dla mnie jest to jedna z lepszych modyfikacji w naszym A6... Autko ładniej wygląda i optycznie się obniża... Jedyna lipa to to ,że po lecie masz na tym smołe której nie bylo widać na czarnym