Troche sie usmialem czytajac twoja wypowiedz.... :-Dgembas pisze:Spoko chcecie malujcie moim zdaniem i tak najladniejsze audi to audi ktore oryginalnie wyjezdza z salonu mialy byc czarne listwy i spody zderzakow i tak jest najlepiej,a malowali je w audiolkach z koncowej serii zeby zachecic do kupna ze niby lepiej wyglada bo nowy model wchodzil,szkoda kasy ale to moje zdanie!!!kasa wyrzucona w bloto i podczas sprzedazy sie nie zwroci bo i tak kazdy patrzy na rocznik,wiec po co tracic jak mozna dolozyc i kupic lepsze auto,pozdrawiam!MISIEK_A6 pisze:gembas, Po pierwsze mam duzzzzeee fele 18" jak dla mnie wystarczającr S-line...Po drugie mialem zamiast tego robić chip tuning jednak wszedzie mowią ,że moga mi podnieść bezpiecznie zaznaczam do 130KM :-x gdyż to auto ma skrzynie automatyczna i nie mozna wiecej podnośic... Zwykłe manuale mozna robić do 148KM... Więc 1000-1200zł za równowartość 20KM opłaca sie? Wole zostać przy 110KM swoich I mniejszym spalaniu, oraz upiększyć swoje autko... Koledzy maja pomalowane samochody i jakos kamienie nie uderzaja i lakier nie odpada... Takie jest natomiast moje wlasne zdanie. Pozdrawiam 8-)
[a6 c5] malowanie zderzakow
ehhh w znacznym stopniu zderzaki w kolorze nadwozia poprawią wygląd mojej Niuni... Zreszta to nie było tylko w A6... We wszystkich Audi wychodziły zderzaki czarne albo w kolorze nadowzia... Niestety te w kolorze były droższe a niektorym nie zależy az tak na wygladzie i brali tansze wersje... Dlatego też orginalnie nie ma zbyt duzo wersji w kolorze nadwozia w porównaniu z występowaniem w kolorze czarnym... Dla mnie poprostu jest to nie estetyczne... Pozdrawiam... 8-)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Ravsik
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
No i przyszła pora na moja babe, dzisiaj zostala u lakiernika. Beda malowane zderzaki pod kolor. Zastanawialem sie tylko czy ta dolna listwe gdzie jest oryginalny parktronic tez malowac czy nie, ale zdecycowalem sie nie malowac, zeby wygladlo jak oryginal , tak jak maja C5 po lifcie.
Montaż PDC tył Audi A6 C6 /]Forum dyskusujne.[/URL]
Mody:
2.0 TFSI 230KM / 370Nm
- przod polift
- tyl polift
- stołki S-LINE
- AAS
- APS
- SDS
- licznik 3G od S6
Mody:
2.0 TFSI 230KM / 370Nm