ehhh zobaczymy jak to bedzie... Ogolnie mam dziwny lęk przed oddawaniem samochodu do lakiernika, kiedyś oddałem samochod na 3dni do super lakiernika ktory robi samochody z USA typu RS6,M5,Mercedes GL itp. i nie widziałem autka dwa tyogdnie bo mnie zwodził tak... Nie wiem mam dziwny lęk ze jak oddam autko to bedzie zle pomalowane, zle dobrany kolor... ,że lakier bedzie schodził itd. Ale musze powiedzieć ze jak oddałem autko do warsztatu ktory robi tylko AUDI... (jak walnąlem w sarenke) to robota pierwsza klasa! Nic nie widać jest idealnie i nawet miernik lakieru wykazuje prawie jak orginał... wprawdzie nie sa tani ale z AC nie załowałem wkoncu AUDI musie sie prezentować 8-)
Kilku moich znajomych odradziło mi malowanie zderzaków i progów... Mówią ze auto beznadziejnie bedzie wygladać i wogóle :-x Nie wiem ale dla mnei nie tylko A6 w kolorze nadwozia wyglada lepiej tylko wszystkie autka tak maja są pozornie przez to obniżone moim zdaniem...
Jeszcze jedne pytanko... Co zrobić z tylna listwa z czujnikami cofania? Czy można malować czujniki? Ja planuje pomaliwać tą listwe jednak zostawić tylko czarne kóleczka.. Co Wy na to?