Tydzień temu wymieniałem rozrząd. Komplet 2200 zl + robocizna około 1000 zł + nowy olej bo ślizgi w misce leżały

A pisałem gdzieś że brałem z ASO? Obudź się, nie tylko tam mają części.Matifcb pisze:hmm jak komplet rozrzadu moze kosztowac 2200 :O chyba kupiles jakis na allegro bo z aso to to nie jest chyba co ? mechanika masz jakiegos tam swojego ? 3 000zl a 6-7000 ile mi proponowali jak ja dzwonilem to roznica...
mechanik zamawiał w hurtowniach. Skompletowanie zajęło kilka dni ale jest.predki pisze:Gdzie kupiłeś kompletny rorzad ?
no wlasnie ja dzwonilem w 6 miejsc i tylko w autoryzowanyuch mieli. Ja widze ze ty wszystko zbierales kazda czesc. Ile lacznie w komplet wchodzilo ? masz moze numery tych czescui ? jedna hurtownia wydawala mi sie tania ale koles powiedzial ze musze isc do aso conajmniej po kody czesci wtedy on moze posklejac taki zestaw.Myken pisze:A pisałem gdzieś że brałem z ASO? Obudź się, nie tylko tam mają części.Matifcb pisze:hmm jak komplet rozrzadu moze kosztowac 2200 :O chyba kupiles jakis na allegro bo z aso to to nie jest chyba co ? mechanika masz jakiegos tam swojego ? 3 000zl a 6-7000 ile mi proponowali jak ja dzwonilem to roznica...
[ Dodano: 2017-03-20, 23:17 ]mechanik zamawiał w hurtowniach. Skompletowanie zajęło kilka dni ale jest.predki pisze:Gdzie kupiłeś kompletny rorzad ?