http://www.ebay.co.uk/itm/13pcs-Kit-Tim ... Sw2zlXhNYE
nr części Audi też są
Ja auto kupiłem w styczniu tego roku z przebiegiem 131tys mil (211tys km) - czy prawdziwy przebieg to nie wiem bo każdy może cofnąć licznik przed przeglądem auta i będzie wychodziło, że auto będzie robić 16-17tys km rocznie. Już przed kupnem Ce6tki szukałem silnika pod lpg, dużo czytałem i wybrałem ten niby najprostszy motor BDW, bo diesela nie chciałem w ogóle.
Dużo się czytało o konieczności wymiany rozrządu i chciałem to zrobić zaraz po kupnie auta nie zbaczając na to czy łańcuchy będą dzwonić, czy też nie. Chciałem to zrobić i mieć spokój na długi czas.
Nie jestem mechanikiem, ale wydawało mi się, że słyszałem jakieś delikatne dzwonienie przy oględzinach i przez co udało mi się wynegocjować dobrą cenę.
Zaraz po zakupie auta, bodajże tydzień później, auto już było w Polsce z częściami z tego linku powyżej (mieszkam w uk) i czekało na wymianę rozrządu, a zaraz po tym było skierowane na montaż instalacji lpg.
W tym momencie w silniku już nie słychać żadnych dzwoneczków co mnie bardzo cieszy