Majowy pisze:Mam nadzieje,że muł nie powróci.
i tak trzymać

Zgadza się,ale ta zima trwała długo jak na nasze warunki.Do tego nie miałem żadnych dłuższych wyjazdów,a walić po gazie zimny motor jakoś tak nie bardzoDamolka89 pisze:Dobrze jest od czasu do czasu przegonić autko

Nie mówię,że zimny ganiaćMajowy pisze:Do tego nie miałem żadnych dłuższych wyjazdów,a walić po gazie zimny motor jakoś tak nie bardzo
Idzie wiosna,silnik szybciej będzie się rozgrzewał to i dynamiczniej się pośmiga
 ja czasami jak rano żonę odwożę do pracy około 4km w jedną stronę to specjalnie na niższych biegach wolno jadę przez miasto i czekam aż temperatura przekroczy ponad 60 stopni to już wtedy mogę trochę dać po obrotach około 2500, a jak nie to robię rundkę na dłuższą drogę do domu i po kłopocie
  ja czasami jak rano żonę odwożę do pracy około 4km w jedną stronę to specjalnie na niższych biegach wolno jadę przez miasto i czekam aż temperatura przekroczy ponad 60 stopni to już wtedy mogę trochę dać po obrotach około 2500, a jak nie to robię rundkę na dłuższą drogę do domu i po kłopocie  nie wspomnę już o dłuższej trasie do 160km na prostej
 nie wspomnę już o dłuższej trasie do 160km na prostej