obawiam się że soft ci nie pomożeKamil_2.7BiT pisze:kuuuuwaa, musze szybciej do Zaprzala na soft jechać bo to AWT będzie mnie objeżdżać hehe
Rodzinny szybki Avant C5 Quattro 1,8T, powered by GVG
niech no tylko Omena B5 killera się postroi do końca to będzie znowu pomór eMek na gminie Michała to taki bedzie bardzo mocny cywil do szybkiego przemieszczania się i karania co po niektórych narwanychPioter211 pisze:no tak, rodzinne kombi a zap.....la jak szalone:) Beemki w Bstoku beda miały zagwozdkę
Nadmiar mocy jest lepszy niż jej brak :D
hello ewrybady mały upgrade panowie i panie. Rekord Polski napewno, jesli nie Europy i idziemy dalej z koksem
K03 hybrydka robi robotę jak trzeba z dobrym setupem i jeszcze zapasu zostało. Generalnie 1,15bara po całosci, 6000-7200 1,12bara około. Gdy ogrnę kolektor ssacy dokoksuje jeszcze, bo seryjny to dramat na dobry flow a mały boost.
K03 hybrydka robi robotę jak trzeba z dobrym setupem i jeszcze zapasu zostało. Generalnie 1,15bara po całosci, 6000-7200 1,12bara około. Gdy ogrnę kolektor ssacy dokoksuje jeszcze, bo seryjny to dramat na dobry flow a mały boost.
- Kamil_2.7BiT
- Forum Audi A6 / A7
fotke masz tam wrzuconą suszareczki wyżej, robiłem sam tą suszarkę według swojego projektu. Robi robotę zacną a wydech na dp 2,75" i potem y-pipe do oryginalnego eresowego.Kamil_2.7BiT pisze:Ladnie poszla! To jakie Ty masz tam turbo, k03 na hybrydzie k04 i tyle kuni??!
Kto robil jesli to nie wiedza tajemna??
Raz czy dwa na miescie widzialem to dobrze pierdzi wydech stock rs6?
[ Dodano: 2017-11-15, 11:31 ]
Witajcie kochani, dawno mnie nie było, ale mam coś dla was
Trochę się zmieniło i koksu wiadro przybyło
narazie 1100km nalotu dopiero, silnik sie układa bo do serii w nim juz bardzo daleko zobaczymy co wyjdzie z tego, jak narazie jest fajnie i rozwojowojoter82 pisze:youtuba z jakiegoś przelotu od zera byś wstawił, tylko ostrożnie żeby nic z wiadra nie uronić
http://log.malonetuning.com/chart/34744 ... w5kBAAA%3D wstepne logi z docierania, trzeba jeszcze boosta opanować bo WG dalej się nie słucha gruszki
[ Dodano: 2017-11-20, 10:32 ]
lekkie pogłaskanie softu w niedzielne popołudnie, i dalej docieramy zaczyna to już jechać jak na klocka 1730kg masy startowej
http://log.malonetuning.com/chart/35096 ... 8wEsOpAAAA
Masa startowa z 1/3 baku i paroma gratami na pokładzie 1780kg co za klocek, shamowaliśmy na szybko, niecałe 1,2 bara górą 370KM/390Nm. Najsłabszy i najlepszy wynik nałożóne na siebie
[ Dodano: 2017-11-21, 00:09 ]
[ Dodano: 2017-11-21, 00:09 ]
Zarezerwowana do całego setupu do B6bboykoti pisze:Witam. Co to za nowa turbinka?
Co zrobiłeś ze starą hybrydą?
Pozdro