Dodam, że wszystkie klocki nowe, koła to 16" wszystkie opony takie same, stan płynu sprawdzony oraz zero błędów na komputerze. Co to może być ? Z góry dzięki za pomoc, pozdro !

Koła nie powinny "mielić" - od tego masz układ, który temu zapobiega. Jeśli go wyłączysz to wtedy od razu czuć i słychać (np. przy mocniejszym przyśpieszeniu na lodzie), że koła zaczynają się ślizgać, a silnik raptownie wdrapuje się na wyższe obroty.ftw pisze: zapala mi się ta kontrolka podczas jazdy na śliskim, jak jadę na lodzie gdzie czasem mi koła zamielą(nie jest to za każdym razem), pomiga ESP i po chwili wyje ten komunikat (czasami się zdarzy zaraz po odpaleniu auta) :
Obrazek
Dodam, że wszystkie klocki nowe, koła to 16" wszystkie opony takie same, stan płynu sprawdzony oraz zero błędów na komputerze. Co to może być ? Z góry dzięki za pomoc, pozdro !
Zaraz wyjdzie, że rozrusznik trzeba wymienić, bo za dużo prądu konsumuje.enduro7 pisze:u mnie też nie było problemu z odpaleniem po badaniu aku okazało się -utrata pojemności
do rozruchu wystarczało ale na resztę brakło pompa abs pobiera dużę ilości prądu