regeneracja 500 zł ? z używka max 200....Runi1994 pisze:Dokładnie a po drugie już mam dość tego ciągłego wycia Gdzieś czytałem ostatnio na forum , że gdzieś w lublinie chyba za 100 czy 200 zł regenerują i są polecani ale nie wiem czy to aktualne bo ceny w internecie ok 500 zł za regenerację a to już spora sumaKamil_2.7BiT pisze:Podlaczam sie do pytania...mrozy pompom nie sluza
wyje pompa od wspomagania
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1994
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kamil_2.7BiT
- Forum Audi A6 / A7
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Moje auto: S6 C5
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Aeternus
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Ostatnio wyjechałem z Żoną na sylwka i wracając też czuje podczas jazdy lekkie drgania. Zjechaliśmy na stację benzynową i okazało się, że pompa wyje jak szalona. Wynik... Płyn poniżej minimum. Uzupełniłem i po dotarciu do domu okazało się, że przecieka wąż za zbiorniczkiem. Mróz wywalił przewód i kałuża się robiła pod autem. Mam tylko nadzieje, że pompa jeszcze pożyje bo mało jest dobrych zakładów co regenerują pompy.
Nie wiem czy stawka 350 zł to dużo czy mało za regeneracje? Mam gościa w Sopocie, który regeneruje magle i pompy wspomagania i daje gwarancję na 2 lata.
Nie wiem czy stawka 350 zł to dużo czy mało za regeneracje? Mam gościa w Sopocie, który regeneruje magle i pompy wspomagania i daje gwarancję na 2 lata.
Witam.Aeternus pisze:Ostatnio wyjechałem z Żoną na sylwka i wracając też czuje podczas jazdy lekkie drgania. Zjechaliśmy na stację benzynową i okazało się, że pompa wyje jak szalona. Wynik... Płyn poniżej minimum. Uzupełniłem i po dotarciu do domu okazało się, że przecieka wąż za zbiorniczkiem. Mróz wywalił przewód i kałuża się robiła pod autem. Mam tylko nadzieje, że pompa jeszcze pożyje bo mało jest dobrych zakładów co regenerują pompy.
Też jestem ciekawy czy to jest dobra cena. Mógłbyś dać namiary ?
Prawdopodobnie mam pompę chyba na wykończeniu. Teraz gdy jest mróz na zimnym silniku wyje strasznie a gdy auto się rozgrzeje to cisza i wszystko ładnie pięknie. Gdy jest temperatura dodatnia to nawet na zimnym silniku pompa chodzi cicho.
Olej miałem wymieniany i jakiś czas było ok ale znowu to samo.
Jakieś porady?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1994
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI 115KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Diesel
Witam, mam dokładnie to samo. Właśnie kupiłem nową ( używaną ) pompę. Będę montował w poniedziałek to się wypowiem czy wszystko przestało.seba2000x pisze:Witam.Aeternus pisze:Ostatnio wyjechałem z Żoną na sylwka i wracając też czuje podczas jazdy lekkie drgania. Zjechaliśmy na stację benzynową i okazało się, że pompa wyje jak szalona. Wynik... Płyn poniżej minimum. Uzupełniłem i po dotarciu do domu okazało się, że przecieka wąż za zbiorniczkiem. Mróz wywalił przewód i kałuża się robiła pod autem. Mam tylko nadzieje, że pompa jeszcze pożyje bo mało jest dobrych zakładów co regenerują pompy.
Też jestem ciekawy czy to jest dobra cena. Mógłbyś dać namiary ?
Prawdopodobnie mam pompę chyba na wykończeniu. Teraz gdy jest mróz na zimnym silniku wyje strasznie a gdy auto się rozgrzeje to cisza i wszystko ładnie pięknie. Gdy jest temperatura dodatnia to nawet na zimnym silniku pompa chodzi cicho.
Olej miałem wymieniany i jakiś czas było ok ale znowu to samo.
Jakieś porady?
- Kamil_2.7BiT
- Forum Audi A6 / A7
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Moje auto: S6 C5
- Silnik: 4.2 326KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Dzięki będę dzwonił ale pewnie wysyłkowo to załatwię bo do Sopotu mam ok 60 kmAeternus pisze:seba2000x, poszło pw. Osobiście uważam, że regeneracja potrafi w porządnym warsztacie dać więcej niż nowe badziewie wykonane na sztukę. Zresztą kumple mechanicy potwierdzają, że nowe zamienniki z jakością to często nie wiele mają wspólnego