Pozdrawiam
śmiało kupuj swój filtr i jedź ze wszsytkim:) chyba że nie chcesz krążyć to możesz brać i u nich, akurat filtry oleju nie są tagicznie drogie:)LGV8V pisze:elemenateur - odniosłem wrażenie że bardziej polecasz 5w40 niż 5w30
Choć pewnie bardziej Ci chodziło o normę 505.01
Znajomy zamówił mi w pobliskim inter carsie Top Tec 4600 5W-30 też ma norme 505.01 ma zniżki wyjdzie 219zł i engine flush do płukania silnika 300ml razem 243zł
Może trochę przepłaciłem ale z drugiej strony przesyłka też kosztuje z 20 zł nie ma co się rozdrabniać.
Zobaczę jak pracuję na tym oleju tym silniku i zobaczę czy dalej LM czy może Motul
Dodam że mają promocje i 1litr tego oleju dają gratis czyli mam 6 litrów za 219zł
W sumie aż tyle mi nie potrzeba ale naj będzie wiecej brał ojeju to się przyda :P
Będę jechał na wymianę do ASO czy kupować jeszcze swój filtr oleju czy już nie robić siary i resztę wymienić to co mają na stanie
Dodam że za ojej Total chcieli 49zł a za Castrola 59zł za 1L.
Ja w tej chwili juz do jednego samochodu wlalem SynPower Xtreme XL-III C3 5W-30 i taki tez pasuje do ciebiedylus72 pisze:No to i ja się podepnę kupiłem wczoraj A6C6 2.0tdi 170km z 2011 r i kompletnie nie wiem jaki olej zalać wiem że ful syntetyk ale jaki ?Silnik z dpf