Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Kolega Deniro z forum

Problemy z transakcjami między użytkownikami forum. Ostrzeżenia przed nieuczciwymi zakupami lub brakiem kontaktu.
Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Deniro » 29 maja 2014, 21:04

nie jestes alfa i omega , zrobimy to tak jak mnie pasuje i tak jak prawo polskie mowi a nie tak jak ty tego chcesz koniec kropka. Chcesz idz smialo na policje powiedz ze nie pasuja ci warunki jakie ustawodawca przewidzial w przypadku nie zgodnosci towaru z umowa i chcesz zebym wyslal ci najpierw kase a pozniej odeslesz towar

mnie pozbyc za co ? za chec rozwiazania sprawy ? i za chamstwo wobec goscia ktory na to zasluguje ? heh

Awatar użytkownika
Robert74
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Rocznik: 2004
Silnik: 2.0TDI 140KM

Post autor: Robert74 » 29 maja 2014, 21:06

Deniro pisze:ja sprawe wyjasnie a kase oddam ale nie pojde na reke czlowiekowi ktory mysli ze jest ch.. wie kim straszac mnie skarbowka , tajemniczymi klubowiczami ktorym wgrywalem pirackie mapy , danym firm itp itp
To są miedzy Wami wycieczki słowne...zakończ temat wątek admin usunie i po problemie...dziwi mnie to że to wyszło na forum ogólne...można było to załatwić po za forum ogólnym..

krzysiek_krakow
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: krzysiek_krakow » 29 maja 2014, 21:07

Deniro pisze:zrobimy to tak jak mnie pasuje
potwierdzasz dokładnie to o czym pisałem
Deniro pisze:tak jak prawo polskie mowi
no jak nie dołączyłeś paragonu ani faktury to o czym mowa?
Robert74 pisze:dziwi mnie to że to wyszło na forum ogólne
Dlaczego tak piszesz? Jeśli to była zwykła pomyłka jaka każdemu może się zdażyć to i tak sposób załatwienia sprawy przez sprzedającego powinien być napiętnowany i każdy powinien mieć możliwość zanim zacznie jakieś tranzakcje z DENIRO
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 21:10 przez krzysiek_krakow, łącznie zmieniany 1 raz.

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 29 maja 2014, 21:08

Robert74 Spójrz na datę rejestracji.
Kolega zakupił a6 c6 i potrzebował szybko kabel do sprawdzenia błędów przed wyjazdem w długą trasę. Podesłał mi linka do forum i poprosił żebym zapytał o kabel bo on nie ma tu konta. Zapytałem, zgłosił sie Deniro i kilku innych forumowiczów, wybrałem deniro bo miał najwięcej postów czego żałuję.

Cała historia. Nie pomyślałem, mogłem zamówić przez a4-klub gdzie jestem aktywnym użytkownikiem.

Ja bym kabel już odesłał, ale kolega który zakupił kabel nie ufa Deniro po tym jak go potraktował telefonicznie, jak olewal sprawę, jak prowadził negocjacje i po prostu nie chce się pozbywać dowodu.

I jeszcze prośba o odesłanie koperty w której wysłano kabel a na której jest waga przesyłki podana. I w ogóle całe podejście do tematu. Mamy prawo już nie ufać Deniro.

Dlatego ja wyciągam dłoń, wyślemy za pobraniem z opcją sprawdzenia przesyłki, jest to najuczciwsza forma rozwiązania sytuacji.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 21:14 przez wiktorsam, łącznie zmieniany 1 raz.

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 29 maja 2014, 21:12

Ja juz dawno bym odeslal kase , sam sie wrypalem z tym kabelkiem ale to juz moja w tym glowa kase bym oddal ale jak kolega zaczol mnie straszyc skarbowkami i tym ze nie odprowadzam podatkow to juz masakra...

ostatni raz

odeslij kabel tak jak nalezy zwrot dostaniesz przelewem na konto tylko podaj jeszcze raz bo w tym stogu wiadomosci nie odnajde go juz

kolega DENIRO nie rozplynol sie i caly czas jest aktywny na forum chce rozwiazac sprawe ale za chamskie zagrywki straszenia skarbowkami /profile fb itp nie zrobie tak aby bylo koledze na reke

Awatar użytkownika
Robert74
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Rocznik: 2004
Silnik: 2.0TDI 140KM

Post autor: Robert74 » 29 maja 2014, 21:19

krzysiek_krakow, Piszę tak bo każdy może się pomylić,nie obstaję za żadnym..to jest teraz na takiej zasadzie kto komu lepiej dogada..czy jest ktoś jeszcze kogo Deniro oszukał? może warto założyć temat nieuczciwi klubowicze i tam zbierać info o nieuczciwych klubowiczach...
Wg mnie temat jest tak drażliwy że teraz każdy komu jeden czy drugi nie podpasował będzie mógł sobie poużywać nawet nie w temacie
Z mojej strony to wszystko..Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie tematu <okok>
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 21:25 przez Robert74, łącznie zmieniany 1 raz.

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 29 maja 2014, 21:23

Nikogo nie oszukalem , zaszlo nie poruzmienie ktorego nikt nie zna od kuchni ale to juz nie istotne , kolega wiktor uwaza ze odesle kabelek a ja nie zwroce pieniedzy sory ale nie bede sobie na forum pieprzyl opini przez kogos takiego jak ty i za marne 200zl , nie przystane na jego warunki tylko przez jego kozactwo i wchodzenie z butami w moje prywatne zycie ,straszenie skarbowka i ch,, wie czym jeszcze.

czekam na kabel tyle w temacie potwierdzenie przelewu moge umiescic nawet publicznie pozdrawiam

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 29 maja 2014, 21:26

Deniro, proszę o zachowanie kultury osobistej nerwy nerwami <nerwus>

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 29 maja 2014, 21:46

W prywatne życie? Wszystko co mam na Twój temat sam opublikowałeś w miejscu publicznym którym jest internet. Nie wyciągnąłem żadnych ukrytych informacii, wszystkie są ogólnodostępne. Może i z tego będzie dla Ciebie jakaś dobra lekcja że warto myśleć o tym co się wrzuca do internetu. Że nie jesteśmy anonimowi?
Że robiąc jakiś przekręt trzeba mieć świadomość że bardzo łatwo obecnie jest znaleźć wszystkie dane konkretnej osoby?

[ Dodano: 2014-05-29, 21:46 ]
Robert74 pisze:
Deniro pisze:ja sprawe wyjasnie a kase oddam ale nie pojde na reke czlowiekowi ktory mysli ze jest ch.. wie kim straszac mnie skarbowka , tajemniczymi klubowiczami ktorym wgrywalem pirackie mapy , danym firm itp itp
To są miedzy Wami wycieczki słowne...zakończ temat wątek admin usunie i po problemie...dziwi mnie to że to wyszło na forum ogólne...można było to załatwić po za forum ogólnym..
Wyszło na forum ogólne bo nie mogliśmy się w ogóle skontaktować z Deniro, nie odbierał telefonów i nie odpisywał na PW, na fejsie udawał kogoś innego. Ja nie chciałem wyciągać brudów ale nie pozostawiono mi wyboru. Dopiero jak powstał wątek Deniro był łaskawy odpowiedzieć.

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 29 maja 2014, 21:50

Wyślij kabel kasę dostaniesz przelewem

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 29 maja 2014, 22:16

Ok
Apropo uczciwości Deniro:

Temat z forum:
viewtopic.php?t=67215
Wysłany: 2014-05-09, 15:59 [A6 C6] Sprzedam turbine 2.7 3.0TDI BMK ASB
Witam sprzedam turbine do powyzszego modelu turbina 100% sprawna niestety nastawnik uszkodzony mechanicznie (zmielil sie mechanizm w srodku koszt naprawy 300-400zl) lub nowy 1000zl +500zl montaz.

504 625 141.

ta sama turbina na allegro już nagle sprawna:
http://allegro.pl/turbina-a6-c6-2-7-3-0 ... 58079.html
WITAM !!!
Sprzedaje orginalna turbine wyciagnieta z audi a6 c6 3.0tdi BMK , turbina 100% sprawna wraz z nastawnikiem. Serwis naciagnol mnie nie potrzebnie na wymiany turbiny a usterka lezala zupelnie gdzie indziej !!!
preferuje odbior osobisty mozliwosc polecenia warsztatu do montazu
504 625 141
Nawet zdjęcie to samo, numer telefonu kolegi Deniro, tylko konto allegro nie jego ale ja wiem czyje.

Ciekaw jestem jakie tym razem będzie wytłumaczenie - pewnie kolega wystawił aukcję i się pomylił...

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 29 maja 2014, 22:32

Jak kolega nie potrafi czytac ze zrozumieniem to nic na to nie poradze , turbo jest sprawne uszkodzony nastawnik tak jak wspomnialem w temacie , a teraz za ta wscipskosc zrobie ci na maxa pod gorke na ile prawo mi pozwoli

pozdro

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 29 maja 2014, 22:40

Jakoś na allegro nie ma informacji o tym że turbo ma uszkodzony nastawnik <mysli>

EDIT
Haha jak szybko opis na allegro się zmienił :D, ale nadal nie ma informacji że nastawnik jest uszkodzony :P

Na szczęście mam screena aukcji :)
Obrazek

A tak wygląda teraz (na wszelki wypadek jak by Deniro znowu opis zmienił ;):

Obrazek
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 22:46 przez wiktorsam, łącznie zmieniany 1 raz.

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 29 maja 2014, 22:41

jakim trzeba byc debilem zeby sprzedawac uszkodzona turbine i oferowac jeszcze jej montaz hehe to raz a dwa ja sprzedaje turbine a nie nastawnik , sprzedajesz samochod z garazem ?

nie chce mi sie juz wchodzic z toba w rozmowe bo zaraz wyciagniesz smsy z moja byla haha

tak wyedytowalem z "wraz nastawnikiem" zeby cie nie meczyla to po nocach i zebys nie musial naglosniac w esce a ja mial spokoj, i sprzedaje turbine a nie nastawnik

btw co ma turbo do nastawnika?

czekam na oficiall pismo o odstapienie od umowy

pozdro
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 22:50 przez Deniro, łącznie zmieniany 2 razy.

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 29 maja 2014, 22:48

Widzisz jak to dobrze robić screeny wszystkiego?

Patrz post wyżej i nie pogrążaj się już...
I teraz pytanie do forumowiczów - jak ja mam zaufać takiemu człowiekowi...

Zablokowany

Wróć do „⚠️Czarna Lista / Ostrzeżenia”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl