Kolega Deniro z forum
-
0x4B25A
Panowie... tak to czytam i nie wierzę własnym oczom... nie przesadzacie czasem? O głupie 250 PLN robicie awanturę na pół, jak nie całe, forum... po co? Nikt jak widzę z Was nie ustąpi...
Moja osobista prośba... wiktorsam, wyślij koledze Deniro ten kabel... nie wierzę, że po tym wszystkim, pozwoliłby sobie na to, aby Ci nie odesłać tej $$... postąpienie w ten sposób, skreśli go w oczach wszystkich Klubowiczów... i to nie tylko tego forum... w najgorszym wypadku stracisz chiński kabel... za 20PLN... więc niewielka strata... zdecydowanie nic nie znacząca, przy utracie dobrego imienia...
Moja osobista prośba... wiktorsam, wyślij koledze Deniro ten kabel... nie wierzę, że po tym wszystkim, pozwoliłby sobie na to, aby Ci nie odesłać tej $$... postąpienie w ten sposób, skreśli go w oczach wszystkich Klubowiczów... i to nie tylko tego forum... w najgorszym wypadku stracisz chiński kabel... za 20PLN... więc niewielka strata... zdecydowanie nic nie znacząca, przy utracie dobrego imienia...
-
Deniro
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
ale to nie ja wyciagam wszystko co sie da i doczepiam do wszystkich moich aukcji0x4B25A pisze: nie przesadzacie czasem
0x4B25A, Mysle ze powinienes temat juz zamknac nie potrzebnie nabijane sa strony , kazdy juz stanowisko zna kolega odsyla kabel (oczywiscie z odpowiednim pismem) a pozniej na jego konto zostana przelane pieniadze do 14dni roboczych sprawa wyjasniona niema sensu wiecej nabijac
cos czuje ze ten temat peknie w szfach jesli zaraz ktos go nie zamknie
Ok kabel odeślę. Myślę też że kolega się już dawno skompromitował choćby tą aukcją allegro gdzie oferował turbo z uszkodzonym nastawnikiem jako turbo w pełni sprawne. No ale za to jeździ a6 c6...
I proszę mi uwierzyć że w życiu bym tego wszystkiego nie wyciągał, ale trzeba było być przy tym ja Deniro traktował nas przez telefon, jak traktował przez PW, jak do momentu kiedy się nie przekonał że nie żartujemy traktował nas jak śmieci, użytkownika z kilkoma postami którego można wydymać.
I już dawno powiedziałem - to nie chodzi o 220 zł, tylko o zasady. My na te pieniądze dawno machnęliśmy ręką, kupujesz drogie auto musisz się liczyć z wydatkami. Kabelek zakupiony oryginalny, jutro powinien być, będzie zdjęcie z pozdrowieniami dla a6-klub.
I Deniro nie będzie żadnego pisma. Jak chcesz pismo wyślij fakturę.
I proszę mi uwierzyć że w życiu bym tego wszystkiego nie wyciągał, ale trzeba było być przy tym ja Deniro traktował nas przez telefon, jak traktował przez PW, jak do momentu kiedy się nie przekonał że nie żartujemy traktował nas jak śmieci, użytkownika z kilkoma postami którego można wydymać.
I już dawno powiedziałem - to nie chodzi o 220 zł, tylko o zasady. My na te pieniądze dawno machnęliśmy ręką, kupujesz drogie auto musisz się liczyć z wydatkami. Kabelek zakupiony oryginalny, jutro powinien być, będzie zdjęcie z pozdrowieniami dla a6-klub.
I Deniro nie będzie żadnego pisma. Jak chcesz pismo wyślij fakturę.
-
Deniro
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
dalej was traktuje jak smieci bo na takie traktowanie zaslugujesz ja sie niczym nie skompromitowalem mozesz wyciagac co tam chcesz nigdy zaden klubowicz nie zostal przezemnie oszukany , nawet tobie pseudo klubowiczu ide na reke i zwracam za swoje kase ale musisz wiedziec jedno nie bedzie tak jak ty sobie zagrasz i rozplanujesz bo nie wiem czy prubujesz podbudowac swoje ego wynajdywaniem wszystkiego do czego mozna byloby sie doczepic? co cie obchodzi moje zycie / moja firma moje aukcje ? czy spor nie jest o kabelek ? opis turbo uwazam za stosownym i nie bede sluchal twoich rad , nie jestes potencjalnym kupcem gdy taki zadzwoni napewno wyjasnie mu jak sprawa wyglada tak jak to wyjasnialem tutaj w dziesiatkach tematu osob ktore mialy problemy z turbo. i tobie nic do tego nastawnik moge dawac w gratisie do tego turbo , co ci do tego ?wiktorsam pisze:y traktował nas jak śmieci, użytkownika z kilkoma postami którego można wydymać.
zreszta mysle ze moje wypowiedzi chyba tylko dodawaja tobie energi do dalszych postow dlatego wszeb i wobec
czekam na zwrot towar uz odpowiednim pismem , w momencie odbioru do 14dni roboczych znajda sie pieniazki na twoim koncie
pozdrawiam
- PiwnoBrody
- Forum Audi A6 / A7

-
krzysiek_krakow
- Forum Audi A6 / A7

myśle że jednak temat powinien być otwarty do czasu aż wiktorsam,Deniro pisze:Mysle ze powinienes temat juz zamknac nie potrzebnie nabijane sa strony
nie odzyska pieniądzy a Ty kabelka ponieważ
"a teraz za ta wscipskosc zrobie ci na maxa pod gorke na ile prawo mi pozwoli"
"takich gnojkow jak ty nie trawie"
"sory ale nie bede sobie na forum pieprzyl opini przez kogos takiego jak ty i za marne 200zl"
no sorry ale co teraz robisz?właśnie to czego niby masz nie robić
Dla wyjaśnienia nie chodzi o to co było w paczce czy nie było, tylko o sposób rozwiązania sprawy przez sprzedającego.
Moim zdaniem chodzi też o obrażanie innych przez Deniro
I teraz pytanie do adminów - co ja mam zrobić. Czekać 14 dni na cud? Pisać pisemka? Słuchać że jestem pseudo klubowiczem i można mnie traktować jak śmiecia?
Jak mam zaufać człowiekowi, który oferuje na allegro turbo z uszkodzonym nastawnikiem jako turbo z sprawnym nastawnikiem?
Ja wyślę kabel, ale czy to nie jest chora sytuacja?
Jak mam zaufać człowiekowi, który oferuje na allegro turbo z uszkodzonym nastawnikiem jako turbo z sprawnym nastawnikiem?
Ja wyślę kabel, ale czy to nie jest chora sytuacja?
-
krzysiek_krakow
- Forum Audi A6 / A7

-
Deniro
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
Zawsze mozesz nie reklamowac to juz jest twoja sprawa co zrobisz
[ Dodano: 2014-05-29, 23:19 ]
bylo trzeba nie udawac kozaka i nie straszyc mnie skarbowka to bys dawno mial pieniadze na koncie
a teraz co zrobisz twoja sprawa mozesz reklamowac dostaniesz kase tak jak napisalem wczesniej a mozesz powiesic na choince twoja sprawa
[ Dodano: 2014-05-29, 23:19 ]
Nie wiem co ma do tego administracja , mam prawo nie lubic kogos , nie dogadywac i agresywnie z nim rozmawiac ? co ma moja aktywnosc na forum z jednym uzytkownikiemkrzysiek_krakow pisze:to chyba jasny przekaz dla aministracji forumDeniro pisze:dalej was traktuje jak smieci bo na takie traktowanie zaslugujesz
bylo trzeba nie udawac kozaka i nie straszyc mnie skarbowka to bys dawno mial pieniadze na koncie
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 23:20 przez Deniro, łącznie zmieniany 1 raz.
-
krzysiek_krakow
- Forum Audi A6 / A7

wiktorsam, odeslij mu tak jak chce kabel, odstapienie od jakiejś umowy choć nie wiadomo jakiej skoro nie dołączył paragonu ani faktury ale koperty w której przesłał mu nie pakuj bo przeciez nie ma nigdzie mowy że masz odesłać razem z opakowaniem w którym przysyał towar.Generalnie i tak nic to nie zmieni, jak bedzie miał smak oddać kase to odda a jak nie to nie.
Nie udzielam sie na forum ale ten temat spowodował ze i ja chciałbym cos napisać.
Na początku DENIRO napisał ze to była sprzedaż prywatna, od prywatnej osoby. Nie maja wtedy zastosowania przepisy o odstąpieniu od umowy. Dlaczego w takim przypadku chcesz pismo o odstąpieniu od umowy?
Wiktor, jeśli już "machnales ręka" na pieniądze idź na Policję.
A wycieczki słowne o tym ze ktoś jeździ starszym "gorszym" autem trzeba pozostawić bez komentarza.
Na początku DENIRO napisał ze to była sprzedaż prywatna, od prywatnej osoby. Nie maja wtedy zastosowania przepisy o odstąpieniu od umowy. Dlaczego w takim przypadku chcesz pismo o odstąpieniu od umowy?
Wiktor, jeśli już "machnales ręka" na pieniądze idź na Policję.
A wycieczki słowne o tym ze ktoś jeździ starszym "gorszym" autem trzeba pozostawić bez komentarza.
-
krzysiek_krakow
- Forum Audi A6 / A7

Deniro, dlaczego kłamiesz znowu. Od razu powiedziałem - odsyłamy za pobraniem, Ty od razu odmówiłeś i kazałeś wysłać kopertę jeszcze. Potem zaczałeś wymyślać wiadomości że mamy jeszcze wysłac pisemko. Nękałeś smsami i PW. I dopiero po tych twoich pseudo inteligentnych tekstach się wkurzyłem i napisałem o skarbówce, bo skoro chcesz odstąpienia od umowy to chyba reprezentujesz firmę, a przecież masz zawieszoną działalność.
Więc zdecyduj się, działasz w imieniu firmy czy osoby prywatnej, masz zawieszoną działalność czy nie. I przestań w końcu kłamać.
EDIT
Ok więc chyba mamy konsensus. Wyślę kabelek i czekam na pieniądze...
Więc zdecyduj się, działasz w imieniu firmy czy osoby prywatnej, masz zawieszoną działalność czy nie. I przestań w końcu kłamać.
EDIT
Ok więc chyba mamy konsensus. Wyślę kabelek i czekam na pieniądze...
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 23:28 przez wiktorsam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
0x4B25A
Jest! Dlatego 1000000000x powtarzamy jako administracja - to nie jest portal aukcyjny! Teraz rozumiecie ograniczenia sprzedaży do 100 postów? Nawet to nie uchroniło Nas wszystkich od takich sytuacji! Ileż można gadać w kółko to samo! Transakcje przepuszczamy przez portale aukcyjne, a nie na telefon! Z mojej strony tyle!Ja wyślę kabel, ale czy to nie jest chora sytuacja?
Ostatnio zmieniony 30 maja 2014, 07:19 przez 0x4B25A, łącznie zmieniany 1 raz.