Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Kolega Deniro z forum

Problemy z transakcjami między użytkownikami forum. Ostrzeżenia przed nieuczciwymi zakupami lub brakiem kontaktu.
Awatar użytkownika
ancek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ancek » 28 maja 2014, 18:21

RadarVR6 pisze:... też uważam jak koledzy, żebyście się dogadali 200zł to kasa nie warta szarpania i nerwów.
wg mnie już za późno na dogadywanie się, kupujący chciał wyjaśnić sprawę sprzedający pokazał mu środkowy palec, więc teraz ten palec będzię upier.olony <wysmiewacz>

200zł nie majątek, ale liczy się sam fakt.
Trzeba odpowiadać za swoje czyny zwłaszcza jak firmuje się je swoim nickiem/imieniem/nazwiskiem.
Na początku jest "ja mam, ja sprzedaję" a gdy z transakcji wychodzi jakiś przypał to wtedy "nie ja, to mój kolega, kolegi kolega itd itp"- dziecinada.

kupa wypłynęła i trzeba ją wyłowić.
Takie życie i będzie bolesna nauczka na przyszłość.
Obrazek
141PS /326Nm

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Deniro » 28 maja 2014, 18:49

Na szczęście ja nie wysyłałem kabelki także luzik niech sie boki ten co wysyłał powiem mu jak sprawa wyglada ja chce za 200zl kręcić afery to jego sprawa

Awatar użytkownika
ancek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ancek » 28 maja 2014, 18:50

w sumie lepiej przejechać się na kabelku niż zamówić auto do ślubu i w dniu ślubu mieć wysadzik i w odpowiedzi dostać : " kontaktuj się z kolegą, to nie ja Was miałem wieźć"

;)
Obrazek
141PS /326Nm

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 28 maja 2014, 18:50

A ja mam deja vu, przypomniałem sobie sprawę z felgami i tam było identycznie, sprzedawca unikał kontaktu, potem bawił się w prawnika, rzucał przepisami, straszył sądem itd. W pewnym momencie uznałem że nie da się polubownie nic załatwić i zgłosiłem sprawę na policję. Trochę to trwało ale się opłaciło. Myślę że będzie podobnie i tym razem.

Jeszcze był mały problem z odzyskaniem kasy ale jeden list do sądu z wnioskiem o odwieszenie wyroku i pieniążki się znalazły...

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 28 maja 2014, 18:57

Szkoda tylko ze każdy mnie tu ciśnie jakby to była moja wina ale co tam tak jak pisałem oddam ze swoich żeby syfu nie pozostawić po sobie tylko dalej podtrzymuje ze kolega ma odesłać ten kabel na mój adres abym go zobaczył i proszę administracje o skasowanie moich postów i tutoriali nie chce być członkiem tego klubu pozdrawiam

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 28 maja 2014, 19:02

Deniro, nic dziwnego jesteś stroną w tej transakcji brałeś w niej udział ale zamiast od początku podejść do sprawy rzeczowo wolałeś to olać takie były twoje słowa :( jak cię widzą tak cię piszą.Sprawa się wyjaśni a ty ochłoniesz i może zmienisz zdanie co do rezygnacji <okok>

Anielski

Post autor: Anielski » 28 maja 2014, 19:03

Deniro pisze:Szkoda tylko ze każdy mnie tu ciśnie jakby to była moja wina ale co tam tak jak pisałem oddam ze swoich żeby syfu nie pozostawić po sobie tylko dalej podtrzymuje ze kolega ma odesłać ten kabel na mój adres abym go zobaczył i proszę administracje o skasowanie moich postów i tutoriali nie chce być członkiem tego klubu pozdrawiam
Nie dziw się....Trzy strony przeleciały i żadnej reakcji z Twojej strony by rozwiązać problem...
,a zanim zostanie skasowane Twoje konto( bo tak chcsz) ,to ta sprawa musi się wyjaśnić do końca,a Ty chcesz "wsiąknąć" <uoee>

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 28 maja 2014, 19:05

Bo nie wierzylem w to wszystko dopiero jak zobaczylem obrot sprawe zaczolem domyslac sie ze rzeczywiscie ktos mogl zagrac tu nie fer i to nie kolega co kupil kabel a kolega co go sprzedal

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 28 maja 2014, 19:08

Deniro pisze:Bo nie wierzylem w to wszystko dopiero jak zobaczylem obrot sprawe zaczolem domyslac sie ze rzeczywiscie ktos mogl zagrac tu nie fer i to nie kolega co kupil kabel a kolega co go sprzedal
powiem ci coś nie raz w życiu wstydziłem się za kolegów i nie raz musiałem naprawić błąd nie z mojej winy.Warto to wszystko wyprostować podać sobie dłoń i powiedzieć przepraszam <okok> widzisz chciałeś dobrze a wyszło jak wyszło.

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 28 maja 2014, 19:18

Juz nie chodzi o pieniadze a o to ze zszargali mi opinie , wygrzebali moje prywatne sprawy a na dodatek porownali mnie z dzieckiem no sory ze czlowiek nie przyklada sie do nowych uzytkownikow moze gdyby to dotyczyly kogos kogo znam nie zbagatelizowalbym problemu watpie zeby ktos probowal oddac kabel w taki sposob z taka determinacja gdyby dostal to co potrzebowal

[ Dodano: 2014-05-28, 19:18 ]
mimo wszystko mam zal do adminsitracji ze udostepnili czlowiekowi ktory ma 3-4 posty cale informacje o mojej osobie , bez mojej wiedzy ani chociaz rozmowy nie powinno tak byc nigdy nie wiadomo kto wchodzi na forum i w jakim celu

Awatar użytkownika
ancek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: ancek » 28 maja 2014, 19:23

skąd pewność, że "Deniro" i "tajemniczy kolega wysyłający kabelek" to nie jedna i ta sama osoba?
Obrazek
141PS /326Nm

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 28 maja 2014, 19:25

Nikt mi nie udostępnił żadnych informacji, nie wiem skąd masz takie info, informacje są zabezpieczone a ma je dostać policja. Zapominasz chyba, że żyjemy w dobie internetu i wystarczyło wpisać Twój nr telefonu w google żeby znaleźć dosłownie wszystko, tak samo zdjęcia auta na forum, chwila szukania na google i mam numer rejestracji bo w jednym ogłoszeniu nie zasłoniłeś.

Więc akurat do administracji nie możesz mieć pretensji bo zachowali się bardzo profesjonalnie.

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 28 maja 2014, 19:28

Dziwne jest to za wszyscy dali wiare osobie ktora miala 5 postow a mnie zrypali z gory na dol ale co tam ja sobie temat wyjasnie na miejscu i tyle

wiktorsam
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: wiktorsam » 28 maja 2014, 19:32

A liczba postów ma jakieś znaczenie? Zapraszam na forum a4-klub.pl tam siedzę pod tym samym nickiem i mam podobną ilość postów jak Ty. Tylko czy to coś zmienia?
Sorry jeżdżę a4 a nie a6 więc i na innym forum głównie siedzę...

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 28 maja 2014, 19:34

Zatem prosze administracje o skasowanie tematu , sprawa wyjasniona na pw kolega wyzej mysle ze akceptuje rowniez skasowanie tematu

Zablokowany

Wróć do „⚠️Czarna Lista / Ostrzeżenia”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl