Trochę po czasie ale może na przyszłość się przyda informacja, że mamy w ofercie również ATE, Bosch'a, Brembo, Ferodo, Textar'a i TRW.imm3 pisze:Ale on chyba nie ma w swojej ofercie ATE.
Pozdrawiam
Trochę po czasie ale może na przyszłość się przyda informacja, że mamy w ofercie również ATE, Bosch'a, Brembo, Ferodo, Textar'a i TRW.imm3 pisze:Ale on chyba nie ma w swojej ofercie ATE.
Czy dostales jakies info ? mam ten sam samochod A6 C5 2,5 tdi AFB 1998.Ryan pisze:z innej beczki , ale zadam tutaj zeby nie towrzyc nowego tematu po 1 pytanie
zaciski przód z A8 D2 (jakiejkolwiek wersji) podejdą do A6 C5 przedlift FWD ?
Alessandro1, jeżeli masz żeliwne zwrotnice to nie podejdzie, zostaje 312mm albo wymiana zwrotnic na polifta i można zakładać 320/1Alessandro1 pisze:Mam 288 tarcze i kupilem jarzma na 312mm pod te same zaciski, ale wolal bym 320mm i zaciski z 2 tloczkami ruchomymi. Podobno byly takie w Allroadach C5 ale nie wiem czy wejdzie felga 16 cali i czy do zwrotnicy sa takie same rozstawy otworow.
Tarcz 312 jeszcze nie kupilem a 320 Zimmermany sa w prawie podobnej cenie co 312mm.
Czy ktos moze sie wypowiedziec na ten temat?
mart73301 pisze:Sylwek240, przy tarczach 320 a dokładnie 321 mm są inne jarzma więc wydaje mi się że taki zestaw nie zmieści się w felgę 16 ale niech się wypowiedzą właściciele S6 bo tam chyba takie zestawy pracują. Co do przewodów oczywiście, że można kupić tylko na przód ale różnica w cenie za dwa i za komplet to raptem może ze 150 zł więc jak wymieniać to moim zdaniem komplet. Do tego weź pod uwagę, że możesz sprzedać stare jarzma, które są chodliwym towarem i cenowo wychodzi to całkiem fajnie. Jeżeli chodzi o tarcze zimmerman to są to naprawdę fajne tarcze ale uwierz mi, że przy codziennej jeździe nie odczujesz różnicy pomiędzy zimmermanem a np TRW. Po założeniu TRW zrobiłem już przepisowe 200 km celem ułożenia się klocków i mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że do codziennej jazdy 312 TRW plus oploty dają radę. Pozdrawiam.
Zapewniam Cię, że prędzej odczujesz różnicę między tarczami Zimmermann a TRW niż między przewodami w stalowym oplocie a standardowymimart73301 pisze:Jeżeli chodzi o tarcze zimmerman to są to naprawdę fajne tarcze ale uwierz mi, że przy codziennej jeździe nie odczujesz różnicy pomiędzy zimmermanem a np TRW. Po założeniu TRW zrobiłem już przepisowe 200 km celem ułożenia się klocków i mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że do codziennej jazdy 312 TRW plus oploty dają radę. Pozdrawiam.