tzn że co ? ze pisze 4 strony i nie mam racji tak ? wtrącają się tutaj także inni użytkownicy,
ostatni raz piszę.
Dzwoniłem, pytałem o cenę, stan przedmiotu dyskusji, zapytałem czy ODPOWIETRZNIKI SIę ODKRęCAJÂĄ!, usłyszałem tak, wiec zrobili mi wpłatę w Polsce (rodzina), po czy po około 5-6 dniach dostali paczkę, następnie wysłałem walutę do Polski aby rodzina nie kosztowała się za bardzo, czyli:
250zł za zaciski z przesyłka + 300zł na wysłanie paczki do Szwecji, co nam daję 550zł czyli kurs korony to 48gr pod warunkiem że wymieniamy więcej, przyjmując że kurs może być mniejszy wiec wysłałem około tej kwoty, czyli 1300 koron czyli reasumując:
1300 * 0.45 (bo tak przyjąłem) = 585zł, rodzina wysłała paczkę, po paru dniach ponieważ 4 dni szły pieniążki i złożyło się że wypadał czwartek jak odebrali, wiec poprosiłem aby wysłali mi w poniedziałek paczkę bo po co ma leżeć na poczcie nie ?
po tygodniu otrzymałem paczkę i udałem się do mechanika ustalić termin naprawy, bodajże w środę się umówiliśmy, wiec poprosiłem znajomka aby pojechał ze mną bo autko zostaje na kilka h, po hmm ile tam 5 h ? może mniej dzwoni facet z brommservice i mówi mi że jeden zacisk jest uszkodzony, po angielsku nie był w stanie wytłumaczyć wiec pojechałem zobaczyć, zapytałem czy by mi tego nie naprawili jakoś,
odp mechanika: "MY SIę LEPIENIEM NIE ZAJMUJEMY, WSTAWIAMY NOWE LUB UÂŻYWANE POD WARUNKIEM ÂŻE SIę DA"
wiec pisze pw że zacisk jest uszkodzony, że jeden odpowietrznik się uszkodził:
Witam,
Panie jak sie umawialismy?? dzwonilem i prosilem odpowietrzini mialy sie odkrecać a tym czasem mechaniki mi censored jeden odpowietrznik w zacisku od pasazera censored mac, Jak sie umawialiśmy? mialy sie odkrecać,
pozdrawiam i wiecej nie skozystam
na co martin:
polecam zmienić mechanika jak nie umie odpowietrzników odkręcać
fakt pewnie splajtujemy z tego powodu
pozdrawiam
na co ja ostatni raz:
Kod: Zaznacz cały
polecam wybrać sie do szwecji i zobaczyc jak sie naprawia tutaj, dlatego podczas rozmowy telefonicznej prosilem o to a Pan powiedzial ze wszystko cacy, otuz nie skoro urwal, a jedna naprawa i robisz Pan wyprzedasz czesci promocyjnie bo to nie polska
pozdrawiam
i postanowiłem napisać temat tutaj,
oczywiście byłem zdenerwowany ale to mało ważne, za straty moralne innych, przepraszam,
Fakt jest taki pytałem i chciałem aby odpowietrzniki się odkręcały,
jeżeli martin za to zażyczyłby sobie dodatkowe pieniążki to nie było by kłopotu, pewnie że bym dopłacił, nie mogłem znaleźć na allegro takich, może kiepsko szukałem, nie wiem,
fajnie że Wam wymienił wentylator jak był uszkodzony bo się zdarza ale ja nie zamierzam płacić po 300 zł na wysyłki w tą i z powrotem a tym bardziej że ze Szwecji do Polski jest jeszcze drożej 890 koron wysłanie tej paczki,
NIKT OPRÓCZ MODERATORA NIE JEST TUTAJ BEZSTRONNY BO NIE CZYTACIE CO MI LEÂŻY TYLKO JAKIEÂŚ DURNE OSOBISTE OPINIE , ÂŻE WYMIENIÂŁ ITD ZMIEń MECHANIKA ITD,
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-10-08, 09:02 ]
Drogi Tomku moje stwierdzenie jest adekwatne do stanu sytuacji, martin mnie oszukał na tak błahym powodzie. Wiec proszę nie neguj mnie do zmiany opinii na jego temat bo jeśli facet by miał choć krztynę honoru to by się przyznał, że pytałem że mówiłem że to ważne, i ładnie by było gdyby to on MNIE za tą sytuacje po prostu przeprosił, Co do Fair play pomyśl sobie jak ja się czuje skoro każdy broni druga stronę, i piszecie mi jakieś farmazony, ale dla Was jest fair play.
Martin bardzo przepraszam za wulgaryzmy i brak szacunku do Ciebie jako człowieka ale niestety oszukałeś mnie choć wygląda głupio ale koszta miałem jak dla mnie duże
[ Dodano: 2013-10-08, 09:05 ]
aha i ktoś coś jeszcze nie rozumie

bo za 2 dni wyjeżdżam z powrotem wiec macie czas abym wszystko każdemu wyjaśnił,