Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

[Sprzedawca] martin_wml

Problemy z transakcjami między użytkownikami forum. Ostrzeżenia przed nieuczciwymi zakupami lub brakiem kontaktu.
Awatar użytkownika
Bart_d
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Daniel
Rocznik: 2014
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 4.2 TFSI 450KM
Napęd: FWD
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel

Post autor: Bart_d » 02 paź 2013, 12:09

Witam
Na wstępie zaznaczę że jestem/byłem zadowolonym klientem obu wypowiadających się tu sprzedawców części używanych :) .
Moim zdaniem, (patrząc z boku <szok> ), prowadzona tu "przepychanka" nie prowadzi do niczego dobrego, a kolejne nasze komentarze (bardziej lub mniej zasadne) dolewają tylko oliwy do ognia i zamywają faktyczny powód tej dyskusji. Myślę, iż cały wątek powinien ograniczyć się do wymiany argumentów dwóch stron sprzedawcy i kupującego (np.: analogicznie do komentarzy Allegro).
Pozdrawiam

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 03 paź 2013, 21:13

dziękuje administracji za skasowanie, chrońcie swoich tak trzymać, tomekkk1

skoro usunęli to kto zdążył przeczytać to wie,

martwin_wml kłamiesz, ja pamiętam co mówiłem, jeden zacisk jest uszkodzony, ale kupie sobie następne przyjechałem do pl i kupię sobie i mi mechanik zrobi, pozdrawiam ciebie pomimo że kłamiesz,

Droga administracjo, rozumiem ostrzeżenie, zasłużyłem, cóż taki jestem, jednak jesteście teraz nie fer, ukrywacie dużo ale pozdrawiam

pozdrawiam wszystkich, zapraszam do Szwecji do bromservice i niech skończą się opinie ludzi którzy nie maja pojęcia
Ostatnio zmieniony 03 paź 2013, 21:19 przez kikson, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomek
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 03 paź 2013, 21:17

kikson, napisz ten post jeszcze raz - tym razem nie łamiąc Pkt. 3. 4. i 5. Regulaminu Forum, do którego nawet nie zajrzałeś, choć Twoim obowiązkiem jest go znać !!
Za takie zachowanie otrzymałeś właśnie ostrzeżenie. Dobrze się zastanów nad tym, bo trzy takie ostrzeżenia to zakaz pisania na Forum, w ShoutBox, oraz PW - pozostanie Ci tylko czytanie.
Masz prawo wyrażać swoje zdanie, masz prawo być niezadowolony, odradzasz i od samego początku nic do tego nie miałem - ale nie masz prawa używać wulgaryzmów, obrażać innych i zaniżać poziomu i kultury wypowiedzi na tym Forum. Koniec i kropka w tej kwestii <okok>

platinium
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: platinium » 03 paź 2013, 21:19

koledzy widze ze temat zmierza do tylko w jednym kierunku "zamknąć"

pozdro

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 03 paź 2013, 21:20

tomekkk1, a Ty skoro dałeś nie powinieneś go kasować, ale mało ważne,

[ Dodano: 2013-10-03, 21:22 ]
platinium, ja już wyraziłem wszystko w skasowanym temacie, można zamknąć, szkoda że ja tu wychodzę na durnia bo wszyscy mnie atakują oprócz 2 osób ale ok, rozumiem nie byłeś nie wiesz ale mechaniczysz to wiesz wszystko

pozdrawiam to wszystko

Anielski

Post autor: Anielski » 03 paź 2013, 21:25

Moim zdaniem administrator powinien zedytowć post z wulgaryzmów,a nie powinien go kasować....Było tam napisane ,co było i powinno zostać,a skoro Tomek uważałeś,że za to należy się ostrzeżenie,to go dałeś,ale postu nie powinieneś kasować...

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 03 paź 2013, 21:27

teraz następne ostrzeżenie należało mi się, spam

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 03 paź 2013, 21:29

kikson, wyszedłeś na durnia, bo brakiem kultury wypowiedzi i poszanowaniem godności osobistej ukręciłeś bat na siebie.
Sugestia, że ten post powinien pozostać jest co najmniej niedorzeczna - skoro nie powinien w takiej formie mieć miejsca...

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 03 paź 2013, 21:33

tomekkk1, hmm tak jasne, wydałbyś te pieniążki jak ja i co zadzwoniłbyś i .. martinku kochanie nic nie stało sie ze tyle wydałem ale coś nie działa ale to nic. tak ??

nie wiem, ja każdy grosz co zarabiam jest dla mnie cenny, i wszystko co kupuje, ile kosztuje, nie ważne aby było co chce, byłeś tu gdzie ja ? odpowiedz. wiesz jak tu jest ? czekam na odp

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 03 paź 2013, 21:33

Anielski, cytat z Regulaminu:
33. Decyzje Administracji i Moderacji w każdej sprawie są NIEPODWAÂŻALNE.
Usunięcie postu czasami to najlepsze wyjście - zmusza osobę, która łamie regulamin do przemyśleń nad swoim zachowaniem... Moja decyzja nie była pochopna <okok>
A kolega kikson, nie wyrwał się z tekstem znienacka - i już wcześniej został upomniany za swoje wypowiedzi...

kikson pisze:tomekkk1, hmm tak jasne, wydałbyś te pieniążki jak ja i co zadzwoniłbyś i .. martinku kochanie nic nie stało sie ze tyle wydałem ale coś nie działa ale to nic. tak ??

nie wiem, ja każdy grosz co zarabiam jest dla mnie cenny, i wszystko co kupuje, ile kosztuje, nie ważne aby było co chce, byłeś tu gdzie ja ? odpowiedz. wiesz jak tu jest ? czekam na odp
Nie masz pojęcia ile pieniędzy wydaję na swój pojazd. Nie masz pojęcia co do mojej zaradności i kompetencji mojego mechanika...
Dlaczego oskarżasz mnie, że mam z martin_wml jakiś układ lub super relację ??
Dlaczego sprowadzasz moje wypowiedzi do użytkownika Forum, skoro wyraziłem opinię o Twoim mechaniku ??
Dlaczego piszesz tak, że sam sobie umniejszasz wiarygodność ??
Dlaczego próbujesz teraz wyżywać się na innych ??
Ostatnio zmieniony 03 paź 2013, 21:45 przez Naprawa Audi A6, łącznie zmieniany 2 razy.

martin_wml
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Marcin
Rocznik: 2000
Moje auto: S6 C5
Silnik: 3.2 FSI 255KM
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: martin_wml » 03 paź 2013, 21:35

kikson pisze:dziękuje administracji za skasowanie, chrońcie swoich tak trzymać, tomekkk1

skoro usunęli to kto zdążył przeczytać to wie,

martwin_wml kłamiesz, ja pamiętam co mówiłem, jeden zacisk jest uszkodzony, ale kupie sobie następne przyjechałem do pl i kupię sobie i mi mechanik zrobi, pozdrawiam ciebie pomimo że kłamiesz,

Droga administracjo, rozumiem ostrzeżenie, zasłużyłem, cóż taki jestem, jednak jesteście teraz nie fer, ukrywacie dużo ale pozdrawiam

pozdrawiam wszystkich, zapraszam do Szwecji do bromservice i niech skończą się opinie ludzi którzy nie maja pojęcia
Skoro jesteś w Polsce to mogę Ci wymienić zacisk,z czego robisz problem?
Zaprzeczasz sam sobie: piszesz,że jesteś w Szwecji,a za chwilę że jesteś w Polsce.
To co przyjechałeś z nieodpowietrzonymi hamulcami?
I kto tu kłamie? Czyja wiarygodnośc jest do podważenia?
A poziom wypowiedzi poniżej minimum.
Nie sprowokujesz mnie do wyzwisk bo wyznaję zasadę
cyt."nie dyskutuj z idiotą,bo Cię sprowadzi do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Pozdrawiam

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 03 paź 2013, 21:40

chcesz skan z promu 2 dni temu wróciłem, admini pokarzcie ip z 3-4 dni porównaj,

od ciebie nie chce nic, bo się zniechęciłem, wole dać drożnej jeszcze lub te same, mniejsze pieniążki aby to co chce,

kolego na prawdę mówiłem ze mi na tym zależy, co było to było po prostu nie chciało ci eis to zrobić nie wiem co więcej, tak już jest, jeśli chodzi o kasę jestem zły, bo pracuje na to i wiem jak to smakuje, a kiedyś musiałem bardzo ciężko pracować i doceniam teraz pieniążki,

tak ma słabe hamulce co ty na to?

[ Dodano: 2013-10-03, 21:43 ]
nie obrażaj mnie, bo ja tu idiotą nie jestem.

chcesz zadzwonię, nie ma kłopotu, kierunkowego tez nie widziałeś?

co do prowokacji, przykro mi że taki jestem, bo jestem, nie prowokuje, zawsze mówiłem co myślę

[ Dodano: 2013-10-03, 21:50 ]
tomekkk1, nie odpowiedziałeś na moje pytanie.

ale odpowiem na Twoje.
1. z tego co wywoskowałem tak jest, mogę się mylić.
2. byłeś tu gdzie ja? wiec Twoja opinia jest bezsensowna.
3. tego nie rozumiem, rozwiń się.
4. Nie to nie tak do końca, ma trudny charakter, bo lekko nie było (zresztą jak większości) ale mi zostało, jeśli kogoś obraziłem oprócz martina, Przepraszam,

czekam na odp od Ciebie Tomek

[ Dodano: 2013-10-03, 21:57 ]
tomekkk1, nie mam pojęcia ile wkładasz w auto, ja naprawiam jak coś jest źle, czy to mnie dyskwalifikuje z bycia tutaj? staram się dbać o auto też mnie nie oceniaj,

Awatar użytkownika
emilzizi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Emil
Rocznik: 2000
Moje auto: A6 C5
Silnik: 2.7TDI 180KM
Paliwo: Benzyna

Post autor: emilzizi » 03 paź 2013, 21:59

kikson pisze:nie obrażaj mnie, bo ja tu idiotą nie jestem.
A kto tu kogo zaczął obrażać?
Od dwóch dni obrażasz Marcina, pomimo ,że zwracano Tobie uwagę.

Według mnie ten temat powinien wylecieć już w kosmos.
Obie strony wyjaśniły sobie już wszystko.
Dalsza wymiana zdań już nic nowego nie wniesie do tematu,oprócz przepychanek.
Marcin odpowiedział kikson'owi zaproponował wymianę lub zwrot.
kikson, nie dąży do załatwienia sprawy w cywilizowany sposób tylko ciągnie bezsensowną awanturę

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 03 paź 2013, 22:01 przez emilzizi, łącznie zmieniany 1 raz.

platinium
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: platinium » 03 paź 2013, 21:59

kikson pisze: platinium, rozumiem nie byłeś nie wiesz ale mechaniczysz to wiesz wszystko

pozdrawiam to wszystko
powiem tak ten co wie wszystko nie wie nic!!!!

a ja wyznaje zasade ze człowiek jest zdolny sam sobie poradzić z kazdym problemem tylko trzeba odrobine chęci

po co pisac ze mechanik coś urwał - było zamówione ze ma sie odkręcac trzeba bylo spraawdzić po rozpakowaniu paczki a jak nie odkreca sie to poinformować sprzedajacego o tym fakcie a nie dopiero jak cos sie stało.

nie zajmuje sie mechanika na codzien ale w mojej branży - stolarstwo jak czegoś sie podejme i coś zepsuje to tylko i wyłącznie jestem Ja winny nie zwalam winy a bo coś poszło nie tak i w Twoim przypadku mechanik powinien wżiąść na klate ze skopsał prace albo powiedzieć ze używki nie rusza bo może coś
pójść nie tak

tyle co mam do powiedzenie

kikson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kikson » 03 paź 2013, 22:05

emilzizi, tak masz racje martin_wml przepraszam za obrazę,

kto mnie przeprosi za odpowietrznik?
ja zaufałem, i nie sprawdziłem, bo się nie znam, nie robię tego bo stać mnie ale mnie h.. strzela że mówi że tak, a tu zajeżdżam do mechanika że nie, byleś tu? widziałeś, proszę zatrzymaj swoje uwagi dla siebie.

platinium,

kolego ja nie jestem robotnikiem, nie mam czasu i chęci na takie rzeczy

[ Dodano: 2013-10-03, 22:08 ]
czekam na odp Tomka,

[ Dodano: 2013-10-03, 22:12 ]
emilzizi, pisałem pw do martina odezwał się źle do mnie, tak to odebrałem, także też zrozumiałem że nie chce załatwić to inaczej, mogłem się unieść, jak oddałbyś mi kasę za paczki wracam za 2-3 tyg do szwecji i proszę sponsoruj,

[ Dodano: 2013-10-03, 22:13 ]
aa przepraszam jak uraziłem kogoś za robotnika też byłem

[ Dodano: 2013-10-03, 22:15 ]
no co jest ? matin? tomek ? teraz cisza? co się dzieje, przecież nie wiarygodny jestem, pod każdym względem zły, poproszę o odp na moje pytania?
czy chcecie następne?

Zablokowany

Wróć do „⚠️Czarna Lista / Ostrzeżenia”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl