[ Dodano: 2013-01-23, 14:23 ]
U mnie B14 już po 3726

Witam masz moze te eibachy do sprzedania?MaciejTFSI pisze:ej chcesz kupic moje eibachy ?
Jak chcesz to moge Ci załatwić nowe Eibachy w dobrej cenie, ewentualnie sprzedać swoje, bo chyba będę kładł wózek niżej.Tomcio14 pisze:Witam masz moze te eibachy do sprzedania?MaciejTFSI pisze:ej chcesz kupic moje eibachy ?
hmmm dobrze mowisz kolego ale po obnizeniu - 40mm wcale nie straciłem za wiele na komforcie, bo wiem jak było na ori sprężynach, a po drugie to mieszkam w DE i nie boję sie większego obnizenia, kwestia dobrego skompletowania wszystkiego stąd to pytanie, znam kolesi co maja na B8 załozone -55mm i tez sie fajnie jezdzi i to nawet w PL takze o to sie nie przejmuj bo to ja bede tym jezdził nie ty, chodziło mi w pytaniu czy mogę np kupic same B8 bez sprezyn bo po co mi Eibachy jak mam H&RKOval81 pisze:Obniżenie -40mm i zwykłe amory 1BA nie idą ze sobą w parze. Po pierwsze, że nie są kompletnie do siebie dostosowane, a dwa, że niestety przy zwykłym zawieszeniu przód stoi wyżej niż tył.
Jeśli chcesz jeszcze krótsze sprężyny, to albo jesteś hardcorem, albo nie zauważasz, że już na tych -40mm koszmarnie się jeździ.
Co znaczy, że chcesz założyć B12? B12 to zestaw (kit) amorów Bilstein B8 i sprężyn Eibach Pro-Kit![]()
Wydaj raz konkretny pieniądz i załóż normalne, dostosowane do siebie zawieszenie - to jest bezpieczeństwo Twoje i Twoich pasażerów - zadbaj o to.