Czekamy na wieści..KrzysiekR pisze:maxx30gda napisał/a:
Auto odbieram we wtorek i mam nadzieję że wszystko bedzie jak trzeba.
I jak odebrałeś auto?

Dalej czekamy na wiesci..maxx30gda pisze:Auto jest dzisiaj do odbioru.Wczoraj rano dostałem info że naprawa przeciagnie sie jeden dzień.Jako że musiałem wczoraj jechać do pracy dostałem auto zastepcze od AZ-tu.Dzisiaj miałem informację telefoniczna że autko śmiga jak trzeba.Jutro jade odebrać poniewaz jestem do jutro w pracy.Na ta chwile tak to wygląda.
Czyli wszysko OK?maxx30gda pisze:Auto odebrane.Na tą chwile jest wszystko ok.Przy odbiorze dostałem rozpisane wszystko co i jak za ile i dlaczego.Auto umyte,czysciutkie.Otrzymałem równiez informację co można zrobić w najbliższym czasie żeby było całkiem malinowo.Za pare dni wrzucę info czy nie wylazło nic w czesie eksploatacji.
saintdf, no ale akurat w tej kwestii to chyba nie ma się co dziwić ?saintdf pisze:Odpisałem ,że nie uśmiecha mi się jechać przez całą Polskę
No dokladnie.RomanS pisze:saintdf, no ale akurat w tej kwestii to chyba nie ma się co dziwić ?saintdf pisze:Odpisałem ,że nie uśmiecha mi się jechać przez całą Polskę
Dziwić się należy chyba klientom, którzy tak daleko szukają warsztatu. Przeciez wiadomo, że w razie konieczności jakiejś regulacji czy poprawki to w ramach gwarancji bedzie trzeba do warsztatu wrócić.
Ewentualnego dochodzenia swoich praw nie da się zrobić na odległość. Więc w tym kontekście nie bardzo rozumiem co mieli Ci napisać. napisali, że masz przyjechać, Ty napisałeś że Ci się nie usmiecha przez całą Polskę jechać, więc co ?
Mieli Ci zdiagnozować i naprawić przez internet ? Przysłać lawete po auto ? Czy przyjechać wozem serwisowym i naprawić u Ciebie na podwórku lub pod blokiem ?
Nie wiem, jaką umowę z nimi masz co do gwarancji, ale na te ekstra rozwiazania to chyba też ekstra umowę musieliby z Toba podpisać. Tylko pewnie zaczęliby to wliczać w cenę