Piotruś widzę(czytam),że posiadasz wiedzę w temacie,więc może napiszesz dokładniej jaki kabelek polecasz i warsztat,tak na przyszłość.
... stąd moja sugestia, że chodzi o .GDZ początkiem lipca tego roku (2011) założyłem tutaj (i jeszcze na innym forum też) temat (klik) z prośbą o wstępne oględziny Allroada 3,0 TDi (rocznik 2007), ponieważ Gdańsk to jak dla mnie ca. 700 km. odległosci i wolałem się dowiedzieć, czy aby na pewno warto mi jechać taaakie kilometry
Dziwne? jezeli nie ma w okolicy zadnych warsztatow ktore moga cos zrobic to sie bierze to co sie ma. Nadal takie dziwne?rumbo pisze:czyli tak,jest tam tak źle,olewanie klienta,kiepskie części,drogo..............a mimo to korzystałeś z ich usług kilka razy???...dziwne,bardzo dziwne...niemy88 pisze:To może teraz ja się wypowiem na temat tego serwisu, bo miałem okazję kilka razy korzystać z ich usług...
aha,czyli są najlepsi w całym trójmieście i okolicznych miejscowościach,tak?niemy88 pisze:Dziwne? jezeli nie ma w okolicy zadnych warsztatow ktore moga cos zrobic to sie bierze to co sie ma. Nadal takie dziwne?rumbo pisze:czyli tak,jest tam tak źle,olewanie klienta,kiepskie części,drogo..............a mimo to korzystałeś z ich usług kilka razy???...dziwne,bardzo dziwne...niemy88 pisze:To może teraz ja się wypowiem na temat tego serwisu, bo miałem okazję kilka razy korzystać z ich usług...
Ty to powiedziałeś, nie mam obowiązku tłumaczyć Ci się dlaczego i w jakich okolicznościach do nich trafiłem, bo to akurat jest najmniej ważne. Jeżeli czujesz taka potrzebę zdobywania wiedzy i szczegółów na ten temat to już nie mój problem. Ważne jest to, że wiem jakimi prawami rządzi się ten warsztat. Nie musisz mi wierzyć i czytać moich wypowiedzi - nikt Cię do tego nie zmusza. A jeżeli Ci się to nie podoba to już tylko Twoja indywidualna sprawa. Mam nadzieje, że swoimi spostrzeżeniami pomogę jakiejś grupce ludzi, którzy będą chcieli skorzystać z ich usług i wezmą poprawkę na pewne rzeczy po przeczytaniu mojego postu.rumbo pisze:aha,czyli są najlepsi w całym trójmieście i okolicznych miejscowościach,tak?niemy88 pisze:Dziwne? jezeli nie ma w okolicy zadnych warsztatow ktore moga cos zrobic to sie bierze to co sie ma. Nadal takie dziwne?rumbo pisze: czyli tak,jest tam tak źle,olewanie klienta,kiepskie części,drogo..............a mimo to korzystałeś z ich usług kilka razy???...dziwne,bardzo dziwne...