jeśli chodzi o skakanie temperatury a właściwie samego wskaźnika to wymieĂą czujnik 4 pinowy i problem będzie z głowy
 Niestety w naszych autkach ten nieszczęsny czujnik to baaaardzo często siada i to jest normalne . Najlepiej kup sobie ze dwa od razu i będziesz miał na zapas. Pamiętaj tylko nie kupuj ORYGINALNEGO czujnika bo za pół roku będziesz miał to samo. Kup najlepiej czujnik HELLA i będziesz miał święty spokój
 Niestety w naszych autkach ten nieszczęsny czujnik to baaaardzo często siada i to jest normalne . Najlepiej kup sobie ze dwa od razu i będziesz miał na zapas. Pamiętaj tylko nie kupuj ORYGINALNEGO czujnika bo za pół roku będziesz miał to samo. Kup najlepiej czujnik HELLA i będziesz miał święty spokój  . Temat przerabiany przeze mnie niejednokrotnie i średnio co pół roku przy wymianie czujnika na Oryginalny. Teraz mam założony HELLA chodzi
. Temat przerabiany przeze mnie niejednokrotnie i średnio co pół roku przy wymianie czujnika na Oryginalny. Teraz mam założony HELLA chodzi