Moja Aurora Blue Quattro
-
0x4B25A
tomciup, a tego to nie wiedziałem... myślałem że mówisz sport, czyli jakieś innej firmy niż ORI i ultra twarde
Jeśli jest coś pośredniego pomiedzy s-line a standardem... to można by się zastanowić... chociaż Ty masz chyba dobre drogi
Więc s-line będzie
. Ja poprostu jestem wyczulony i przewrażliwony i klne na każdej nierówności jak stuknie
A w Wawie nie tylko fajne nowe odcinki ale i lipne... szczególnie, że czujesz każdą studzienkę... a jak jest jeszcze niżej to walnie porządnie

- Masta
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Ja u siebie mam takie. Wszystkie studzienki czućtomciup pisze:Bo jeszcze jest to sport zawieszenie co jest chyba -20mm
Brakuje czasami tego komfortu. No ale coś za coś. Auto ładniej wygląda i lepiej siedzi na drodze.
Przydał by sie guziczek z comfort/sport
Jest - Volvo C70 II 2.5T
-
0x4B25A
- tomciup
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Autko troche dzisiaj zmieniłem .
PRzyszedł grill czarny firmy FK.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Prace jeszcze nie do koĂąca skoĂączone ale jestem zadowolony z grilla i do tego na czarny kolor pójdą małe grille od halogenów.
Tył natomias troche przeczyściłem od wszelkich znaczków![Obrazek]()
Jutro podziałam dalej i może jakaś sesyjka przyjdzie.
Jeszcze czekam na zawieszenie S-LINE więc pójdzie w dół na lato i będzie można 19" założyć i nie będzie wozu drabiniastego.
C.D.N.
PRzyszedł grill czarny firmy FK.

Prace jeszcze nie do koĂąca skoĂączone ale jestem zadowolony z grilla i do tego na czarny kolor pójdą małe grille od halogenów.
Tył natomias troche przeczyściłem od wszelkich znaczków

Jutro podziałam dalej i może jakaś sesyjka przyjdzie.
Jeszcze czekam na zawieszenie S-LINE więc pójdzie w dół na lato i będzie można 19" założyć i nie będzie wozu drabiniastego.
C.D.N.
-
0x4B25A
- tomciup
- Forum Audi A6 / A7

0x4B25A, mnie się bardzo podobają te wersje black edition można czasen zauważyć na ulicach. A tył bez znaczków bo tak wygodniej podczas mycie hehehe
Wczoraj kurier dostarczył zawieszenie .
Niestety montaż nie tak szybko bo jednak troche czasu na to potrzeba i musi poczekać na przyszły weekend albo i dalej.

Wczoraj kurier dostarczył zawieszenie .
- tomciup
- Forum Audi A6 / A7

Jupii 
Spadł u mnie pierwszy śnieg pada od 17:00 i nie mogłem się powstrzymać od przejażdżki w śniegu. Temperatura -2, wiatr średni i napierdziela cały czas śniegiem.
Mały filmik z pierwszych moich baletów, kamera stoi na bańce po płynie do spryskiwaczy tylko do -5. Bo to anglia i ciężko znaleźć coś mocniejszego
Spadł u mnie pierwszy śnieg pada od 17:00 i nie mogłem się powstrzymać od przejażdżki w śniegu. Temperatura -2, wiatr średni i napierdziela cały czas śniegiem.
Mały filmik z pierwszych moich baletów, kamera stoi na bańce po płynie do spryskiwaczy tylko do -5. Bo to anglia i ciężko znaleźć coś mocniejszego
- tomciup
- Forum Audi A6 / A7

Jupii 
-
0x4B25A