tomciup, a tego to nie wiedziałem... myślałem że mówisz sport, czyli jakieś innej firmy niż ORI i ultra twarde Jeśli jest coś pośredniego pomiedzy s-line a standardem... to można by się zastanowić... chociaż Ty masz chyba dobre drogi Więc s-line będzie . Ja poprostu jestem wyczulony i przewrażliwony i klne na każdej nierówności jak stuknie A w Wawie nie tylko fajne nowe odcinki ale i lipne... szczególnie, że czujesz każdą studzienkę... a jak jest jeszcze niżej to walnie porządnie
tomciup pisze:Bo jeszcze jest to sport zawieszenie co jest chyba -20mm
Ja u siebie mam takie. Wszystkie studzienki czuć Już twardszego zawieszenia niż mam teraz bym na pewno nie kupił. No chyba że autem chce się poszaleć po torze
Brakuje czasami tego komfortu. No ale coś za coś. Auto ładniej wygląda i lepiej siedzi na drodze.
Przydał by sie guziczek z comfort/sport
No i o to właśnie chodzi bo jak się was nasłucham to mi się odechciewa drugiej taczki. Bo w VRce mam gwint i jest nisko i mega twardo więc tu chciałbym troche komfortu ale jak założe tą felge 19" a nie pójdzie coś w dół to będzie mega wóż drabiniasty. hehehe
tomciup, zgadza się, ale jeśli chcesz komfort, bo doznania twardego wozu znasz... to wydaje mnie się, że szkoda zmieniać... chyba, żę masz naprawdę równe drogi...
Po przesiadce z Bilstein B6 + Eibach -30mm, zawieszenie s-line -30mm wydaje mi się bardzo komfortowe W przyszłości pomyślę, o twardszych sprężynach, bo dziwnie mi się jeździ (ale niżej już nie będę ryzykował). Na felgach 17" i większych poprostu trzeba omijać dziury.
0x4B25A, mnie się bardzo podobają te wersje black edition można czasen zauważyć na ulicach. A tył bez znaczków bo tak wygodniej podczas mycie hehehe
Wczoraj kurier dostarczył zawieszenie . Niestety montaż nie tak szybko bo jednak troche czasu na to potrzeba i musi poczekać na przyszły weekend albo i dalej.
Jupii
Spadł u mnie pierwszy śnieg pada od 17:00 i nie mogłem się powstrzymać od przejażdżki w śniegu. Temperatura -2, wiatr średni i napierdziela cały czas śniegiem.
Mały filmik z pierwszych moich baletów, kamera stoi na bańce po płynie do spryskiwaczy tylko do -5. Bo to anglia i ciężko znaleźć coś mocniejszego
Jupii
Spadł u mnie pierwszy śnieg pada od 17:00 i nie mogłem się powstrzymać od przejażdżki w śniegu. Temperatura -2, wiatr średni i napierdziela cały czas śniegiem.
Mały filmik z pierwszych moich baletów, kamera stoi na bańce po płynie do spryskiwaczy tylko do -5. Bo to anglia i ciężko znaleźć coś mocniejszego
0x4B25A, no zabawa super i dzisiaj powtórka na pewno będzie bo śniegu dużo gembas, no malutko śniegu tam u ciebie. Tu dzisiaj to śnieg wszędzie ponad kostki.