http://allegro.pl/ulter-koncowki-owalne ... 08272.html
Ja kupiłem dokładnie te końcówki które wymieniłeś i w tej własnie firmie Kadex .
Nie pamiętam, jak zadzwonisz do firmy "KADEX" powiesz , że 2 miesiące temu ktoś z Inowrocławia brał te ścięte końcówki do audi 3.0 E to wyślą dobre. a wydaje mi się , że to i tak nie ma większego znaczenia bo i tak , bo schować te końcówki , to trzeba ściąć całkowicie tą rurę.rubio pisze:To jest średnica 55?
A dlaczego ma być niebezpieczne? Właśnie większe bezpieczeĂąsto, gdyż w przypadku lekkiego uderzenia detonuje się mały ładunek (żeby nie poranić za bardzo) a przy mocniejszym, ten większy...LOQ pisze:poduchy na jakieś dwufazowe naboje czy coś w tym stylu. Zastanawiam się, czy to będzie do koĂąca bezpieczne
No wszystko się zgadza tylko czy to jest dobrze zestrojone czasowo z całym systemem. Wystarczy milisekunda za późno i kark złamany od wystrzału. Ja się nie znam i nie piszę, że tak jest ale myślę, że to jest wszystko ze sobą spasowane (czujki, centralka, poduchy i buda)0x4B25A pisze:A dlaczego ma być niebezpieczne? Właśnie większe bezpieczeĂąsto, gdyż w przypadku lekkiego uderzenia detonuje się mały ładunek (żeby nie poranić za bardzo) a przy mocniejszym, ten większy...LOQ pisze:poduchy na jakieś dwufazowe naboje czy coś w tym stylu. Zastanawiam się, czy to będzie do koĂąca bezpieczne
Hmm no właśnie ciekawi mnie jak jest skonstruowany bixenon w a6 c5, bo słyszałem, że nie montowali bixenonów w C5. Sam myślałem, że mam bixenony bo tak coś wyczytałem z wyposażenia auta a teraz już sam nie wiem co tam jest. Soczewkę mam, spryskiwacze są, autoregulacja jest, świeci xenonem, długie jak walnę to się aż drzewa uginajądareka44 pisze:LOQ, Teraz zakładam xenonki. Kupiłem używane bixenony w dobrym stanie ale i tak dałem do regeneracji.Wypolerowali szybkę i zregenerowali odbłyśnik , bo jak wiadomo po czasie każdy się lekko wypala.Teraz lempeczki wyglądają jak nowe ze sklepuKupiłem też zderzak i cały osprzęt do spryskiwaczy i samo-poziomowania, bo uważam, że jak już coś robić , to porządnie