http://allegro.pl/ulter-koncowki-owalne ... 08272.html
Ja kupiłem dokładnie te końcówki które wymieniłeś i w tej własnie firmie Kadex .

Nie pamiętam, jak zadzwonisz do firmy "KADEX" powiesz , że 2 miesiące temu ktoś z Inowrocławia brał te ścięte końcówki do audi 3.0 E to wyślą dobre. a wydaje mi się , że to i tak nie ma większego znaczenia bo i tak , bo schować te końcówki , to trzeba ściąć całkowicie tą rurę.rubio pisze:To jest średnica 55?

bo tak cosik widać. Pochwalisz się może gdzie to można zrobić takie zabiegi i w okolicach jakiej ceny
 bo tak cosik widać. Pochwalisz się może gdzie to można zrobić takie zabiegi i w okolicach jakiej ceny  Radyjko masz ori montowane w audi MMI, czy to jest coś w rodzaju 2DIN
 Radyjko masz ori montowane w audi MMI, czy to jest coś w rodzaju 2DIN  Muszę sobie takie sprawić ale żeby z kierą chodziło.
 Muszę sobie takie sprawić ale żeby z kierą chodziło.  ale poduchy w niej nie ma, kupiłem tylko ori zaślepkę. Muszę przyznać że jest ona przyjemniejsza od tej w C5. Jest przede wszystkim grubsza i miększa. Bardzo fajnie się trzyma. Także jak wsiadam do C5 to mi trochę brakuje tego komfortu pod ręką. Niby tylko kiera ale naprawdę dużo to zmienia.
 ale poduchy w niej nie ma, kupiłem tylko ori zaślepkę. Muszę przyznać że jest ona przyjemniejsza od tej w C5. Jest przede wszystkim grubsza i miększa. Bardzo fajnie się trzyma. Także jak wsiadam do C5 to mi trochę brakuje tego komfortu pod ręką. Niby tylko kiera ale naprawdę dużo to zmienia.A dlaczego ma być niebezpieczne? Właśnie większe bezpieczeĂąsto, gdyż w przypadku lekkiego uderzenia detonuje się mały ładunek (żeby nie poranić za bardzo) a przy mocniejszym, ten większy...LOQ pisze:poduchy na jakieś dwufazowe naboje czy coś w tym stylu. Zastanawiam się, czy to będzie do koĂąca bezpieczne

No wszystko się zgadza tylko czy to jest dobrze zestrojone czasowo z całym systemem. Wystarczy milisekunda za późno i kark złamany od wystrzału. Ja się nie znam i nie piszę, że tak jest ale myślę, że to jest wszystko ze sobą spasowane (czujki, centralka, poduchy i buda)0x4B25A pisze:A dlaczego ma być niebezpieczne? Właśnie większe bezpieczeĂąsto, gdyż w przypadku lekkiego uderzenia detonuje się mały ładunek (żeby nie poranić za bardzo) a przy mocniejszym, ten większy...LOQ pisze:poduchy na jakieś dwufazowe naboje czy coś w tym stylu. Zastanawiam się, czy to będzie do koĂąca bezpieczne

Całość z kosztowała 2 tyś plus kierownica 100 zł. Wykonane z wysokogatunkowej skóry. Tapicer z Ciechocinka, chyba najtaĂąszy z najlepszych.Ma możliwość wykonania wszelkiego rodzaju haftów na skórze.Wykonał już ponad 200 aut, wiec zna się na rzeczy i robi to dokładnie.Moje radio to oryginalne Audi navigation. Kierak od c6 chodzi mi po głowie , ale jeszcze odkładam to na bok .Teraz zakładam xenonki. Kupiłem używane bixenony w dobrym stanie ale i tak dałem do regeneracji.Wypolerowali szybkę i zregenerowali odbłyśnik , bo jak wiadomo po czasie każdy się lekko wypala.Teraz lempeczki wyglądają jak nowe ze sklepu
  Całość z kosztowała 2 tyś plus kierownica 100 zł. Wykonane z wysokogatunkowej skóry. Tapicer z Ciechocinka, chyba najtaĂąszy z najlepszych.Ma możliwość wykonania wszelkiego rodzaju haftów na skórze.Wykonał już ponad 200 aut, wiec zna się na rzeczy i robi to dokładnie.Moje radio to oryginalne Audi navigation. Kierak od c6 chodzi mi po głowie , ale jeszcze odkładam to na bok .Teraz zakładam xenonki. Kupiłem używane bixenony w dobrym stanie ale i tak dałem do regeneracji.Wypolerowali szybkę i zregenerowali odbłyśnik , bo jak wiadomo po czasie każdy się lekko wypala.Teraz lempeczki wyglądają jak nowe ze sklepu  Kupiłem też zderzak i cały osprzęt do spryskiwaczy i samo-poziomowania, bo uważam, że jak już coś robić ,  to porządnie
 Kupiłem też zderzak i cały osprzęt do spryskiwaczy i samo-poziomowania, bo uważam, że jak już coś robić ,  to porządnie  

Hmm no właśnie ciekawi mnie jak jest skonstruowany bixenon w a6 c5, bo słyszałem, że nie montowali bixenonów w C5. Sam myślałem, że mam bixenony bo tak coś wyczytałem z wyposażenia auta a teraz już sam nie wiem co tam jest. Soczewkę mam, spryskiwacze są, autoregulacja jest, świeci xenonem, długie jak walnę to się aż drzewa uginajądareka44 pisze:LOQ, Teraz zakładam xenonki. Kupiłem używane bixenony w dobrym stanie ale i tak dałem do regeneracji.Wypolerowali szybkę i zregenerowali odbłyśnik , bo jak wiadomo po czasie każdy się lekko wypala.Teraz lempeczki wyglądają jak nowe ze sklepuKupiłem też zderzak i cały osprzęt do spryskiwaczy i samo-poziomowania, bo uważam, że jak już coś robić , to porządnie
 a tu ktoś ostatnio mi powiedział, że nie ma bixenonów w c5. Czy bixenon oznacza długie i krótkie na xenonie? W pasku bixenon ma dwie soczewki w kloszu, A6 C5 z dwoma soczewkani nie widziałem.
 a tu ktoś ostatnio mi powiedział, że nie ma bixenonów w c5. Czy bixenon oznacza długie i krótkie na xenonie? W pasku bixenon ma dwie soczewki w kloszu, A6 C5 z dwoma soczewkani nie widziałem.