Moja lalka na 20 calowych butach
to sa ori z rs4 z et29 ?
Bylo: a4 b5 1.9tdi 140KM, TT 1.8T 180KM, S6 C5 4.2 340KM, S6 C6 5.2 435KM, A8 D3 4.2 334KM
Jest: Corvette C6 6.0 404KM https://a6klub.pl/viewtopic.php?t=61875
Jest: Corvette C6 6.0 404KM https://a6klub.pl/viewtopic.php?t=61875
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Moje auto: Allroad C5
- Rocznik: 2001
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Pisi sorry ale anie wczesniej nie widziaoem Dub u Ciebie ani tymbardziej teraz GermanPisi pisze:DUB STYLE przerodziło sie w GERMAN
furka dopieszczona i zadbana nie ma co ale moim zdaniem do obydwu stylow cos mi brakuje
DUB???
to nie same chromy jako ALU nawet w 20"top przedewszyskim porzadne kola i nie koniecznie musza byc chromy
GERMAN?
GLEBE, gleba i jeszcze raz gelba a do tego felga z rantem i to konkretnym
Pisi, wiedzialem ze to napiszesz
widze ze kazdy kto napisze ze Twoje autko mu sie nie widzi od razu jest przeciwko Tobie w Twoim mniemaniu
pokazalem ci ja ja widze w pojeciu DUB i tyle, a ze boli Cie jak innym sie autko nie podoba i wyrazaja swoja opinie to nie moja wina
Zluzuj troche i tyle, bez napinki bo na dobre Ci to nie wyjdzie
[ Dodano: 2011-03-02, 08:35 ]
a Twoja wogole nie wyglada mi na DUB wiec mimo tego ze masz moze wszytskoco jest w opisie to dalej bede twierdzil ze DUB to nie jest
Glebe mozna uzykac nie tylko AIR
widze ze kazdy kto napisze ze Twoje autko mu sie nie widzi od razu jest przeciwko Tobie w Twoim mniemaniu
pokazalem ci ja ja widze w pojeciu DUB i tyle, a ze boli Cie jak innym sie autko nie podoba i wyrazaja swoja opinie to nie moja wina
Zluzuj troche i tyle, bez napinki bo na dobre Ci to nie wyjdzie
[ Dodano: 2011-03-02, 08:35 ]
a Twoja wogole nie wyglada mi na DUB wiec mimo tego ze masz moze wszytskoco jest w opisie to dalej bede twierdzil ze DUB to nie jest
Glebe mozna uzykac nie tylko AIR
owszem i te fotki powinny jasno pokazywac jak wyglada DUBPisi pisze:wkleileś tu pierwsze 3 fotki
ani razu tego ne twierdzilemPisi pisze:Ja nie wymyśliłem sobie tego stylu
owszem podales opis i napisze jescze raz to co juz pisalem we wczesniej szym poscie, moze masz lub miales wszytsko co jest w nim, ale nadal moim zdaniem nie wygladalo to na DUB tylko na porzadnie zmodzone auto na 20" chromach i tylePisi pisze:Ja ci podałem opis stylu i powinno być to dla ciebie jasne.
Nie jedna osoba pisal Ci juz ze to nie DUB a Ty nadal sie upierasz ze tak wlasnie jest, chcialbys zby byl DUB al ejak widac nie jest
wlasnie ze sie spinasz bo widac to po Twoich postach, a jesli ludzi ktorzy wyrazili swoje zdanie na temat Twojego auta ze im sie ono nie podoba nazywasz pajacami to juz nie moja wina, najwyrazniej uznajesz tylko tych ktorzy beda Ci przytakiwacPisi pisze:skończ z tą spinką bo naprawde drażnisz mnie jak ta pajacownia z TF. O nic sie nie spinam i nic mnie nie boli
Ani razu nie tweirdzilem ze mi sie nie podba, pisalem ze jest wypieszczone, zadbane i wlozone kupe kasy i pracy w niePisi pisze:auto nie musi ci sie podobać, nie każdemu musi