Wzasadzie wszystkie opcje oprocz "adaptive air suspension" i "radar cruise control".

hmm..z francji chyba nie az tak daleko..nie wiem skad z pl pochodzisz, w moim miescie (60k mieszk, poludn czesc pl) krzyczeli mi 200-300 zl za dobe za kilkuletnie auta typu focus/stilo, katastrofa :roll:cebo0650 pisze:Chcialbym, ale bardziej ekonomiczne jest poprostu wyporzyczyc samochod w Polscecitrin pisze:
Będziesz ja kiedyś prowadził do Polski ?

Chyba zle zrozumiales moj opis. Mieszkam w Waterloo, Ontario, Kanadamattqq pisze:surowy: wybacz moja ciekawosc ale co bardziej Ci przypadlo do gustu?![]()
[ Dodano: 2010-08-18, 22:59 ]hmm..z francji chyba nie az tak daleko..nie wiem skad z pl pochodzisz, w moim miescie (60k mieszk, poludn czesc pl) krzyczeli mi 200-300 zl za dobe za kilkuletnie auta typu focus/stilo, katastrofa :roll:cebo0650 pisze:Chcialbym, ale bardziej ekonomiczne jest poprostu wyporzyczyc samochod w Polscecitrin pisze:
Będziesz ja kiedyś prowadził do Polski ?

W Kanadzie i Stanach A6 C6 jest dostepny tylko z dwoma silnikami. Sedan z 3.2 lub 4.2, Avant tylko z 3.2.Tomas pisze:Skorka i wypas ok :-D nie myslales o 4.2 petrol?
Jezeli chodzi o opcje to ma:Tomas pisze: a wogole c6 ma to w opcji?
spoko to u nas chlopaki co kachają dizle nie mieli by czym jezdzic :mrgreen: a tak na powaznie to pytalem o "radar cruise control". nie wiedzialem ze byl dostępny od 04r - to w takim razie trzeba cos pomyslec o jego zalozeniu :-Pcebo0650 pisze:W Kanadzie i Stanach A6 C6 jest dostepny tylko z dwoma silnikami. Sedan z 3.2 lub 4.2, Avant tylko z 3.2.
Po lifcie sedan z 3.0T i 4.2, a Avant tylko 3.0T.

Jak bym tylko mogl to bym na 100% kupil disla. W tym roku dopiero pokazaly sie dwa disle w ofercie Audi w USA/Kanadzie. A3 2.0 TDI i Q7 3.0 TDI.Tomas pisze:spoko to u nas chlopaki co kachają dizle nie mieli by czym jezdzic :mrgreen: a tak na powaznie to pytalem o "radar cruise control". nie wiedzialem ze byl dostępny od 04r - to w takim razie trzeba cos pomyslec o jego zalozeniu :-Pcebo0650 pisze:W Kanadzie i Stanach A6 C6 jest dostepny tylko z dwoma silnikami. Sedan z 3.2 lub 4.2, Avant tylko z 3.2.
Po lifcie sedan z 3.0T i 4.2, a Avant tylko 3.0T.