Wzasadzie wszystkie opcje oprocz "adaptive air suspension" i "radar cruise control".
A6 C6 Avant 3.2
- cebo0650
- Forum Audi A6 / A7
A6 C6 Avant 3.2
Troche czasu zajelo zeby go znalesc ale udalo sie. Ciesze sie nim juz od okolo 2 miesiecy.
Wzasadzie wszystkie opcje oprocz "adaptive air suspension" i "radar cruise control".
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
surowy: wybacz moja ciekawosc ale co bardziej Ci przypadlo do gustu?
[ Dodano: 2010-08-18, 22:59 ]

[ Dodano: 2010-08-18, 22:59 ]
hmm..z francji chyba nie az tak daleko..nie wiem skad z pl pochodzisz, w moim miescie (60k mieszk, poludn czesc pl) krzyczeli mi 200-300 zl za dobe za kilkuletnie auta typu focus/stilo, katastrofa :roll:cebo0650 pisze:Chcialbym, ale bardziej ekonomiczne jest poprostu wyporzyczyc samochod w Polscecitrin pisze:
Będziesz ja kiedyś prowadził do Polski ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
mattqq, najbardziej z a6 podoba mi się linia c4, ale to już niestety starsza generacja samochodów. od 2004r w tej klasie jakoś nie ma dla mnie samochodu, który by mi się szczególnie podobał, na pewno nie e-klasa, beemka 5 serii prezentuje się jak dla mnie lepiej, niż c6. Niestety, ale mało prawdopodobne, że znajdę c6 które mi się spodoba, więc pewnie w przyszłości będę celował w a4/a5, albo jak dobrze pójdzie a8, ewentualnie jakaś beemka 

- cebo0650
- Forum Audi A6 / A7
Chyba zle zrozumiales moj opis. Mieszkam w Waterloo, Ontario, Kanadamattqq pisze:surowy: wybacz moja ciekawosc ale co bardziej Ci przypadlo do gustu?![]()
[ Dodano: 2010-08-18, 22:59 ]hmm..z francji chyba nie az tak daleko..nie wiem skad z pl pochodzisz, w moim miescie (60k mieszk, poludn czesc pl) krzyczeli mi 200-300 zl za dobe za kilkuletnie auta typu focus/stilo, katastrofa :roll:cebo0650 pisze:Chcialbym, ale bardziej ekonomiczne jest poprostu wyporzyczyc samochod w Polscecitrin pisze:
Będziesz ja kiedyś prowadził do Polski ?

Ale masz razje jezeli chodzi o koszty wyporzyczenie samochodu w Polsce. Generalnie jak wybieram sie do Polski i potrzebuje samochod to lece do Berlina lub Hamburga i tam wypozyczam. Jest duzo taniej, przynajmniej tak bylo jak tak robilem 2 lata temu.
- cebo0650
- Forum Audi A6 / A7
W Kanadzie i Stanach A6 C6 jest dostepny tylko z dwoma silnikami. Sedan z 3.2 lub 4.2, Avant tylko z 3.2.Tomas pisze:Skorka i wypas ok :-D nie myslales o 4.2 petrol?
Po lifcie sedan z 3.0T i 4.2, a Avant tylko 3.0T.
Jezeli chodzi o opcje to ma:Tomas pisze: a wogole c6 ma to w opcji?
Pakiet Technology:
- obsluga glosowa
- system advanced key
- Audi parking system (tyl)
- navigacja
- radio sateliterne (XM)
Pakiet Premium:
- bi-xenony skretne
- system BOSE Surround Sound
- lusterko z automatyczną funkcją przeciwoślepieniową i kompasem cyfrowym
- Zewnętrzne, składane, z automatyczną funkcją przeciwoślepieniową i pamięcią
- Fotele przednie z elektryczną regulacją i pamięcią fotela kierowcy
- Zestaw schowków + siatka mocująca bagaż w bagażniku
- Pilot otwierania bramy garażu (HomeLink)
Pakiet Zimowy:
- Wnęka w tylnej kanapie z pokrowcem do przewozu nart
- podgrzewane tylnie siedzenia
Pojednycze opcje:
- Wspomaganie otwierania i zamykania pokrywy bagażnika, elektryczne
- 18" kola
- Kierownica wielofunkcyjna, 4-ramienna, z obręczą skórzano-drewnianą
Reszta to wszystko standartowe wyposazenie w Kanadzie/USA, ale przpuszczam ze kilka zeczy w tutejszym standartowym wyposazeniu to opcje w Europie.
Klimatyzacja automatyczna plus (z wyświetlaczem LCD), tempomat, autoalarm fabryczny z czujnikiem przechyłu, dach szklany przesuwany, zmieniarka na 6 CD, skora, system kontroli ciśnienia w oponach to wszysko jest w standarcie. Na tym kawalku papieru jest to wszystko dokladnie rozpisane:
spoko to u nas chlopaki co kachają dizle nie mieli by czym jezdzic :mrgreen: a tak na powaznie to pytalem o "radar cruise control". nie wiedzialem ze byl dostępny od 04r - to w takim razie trzeba cos pomyslec o jego zalozeniu :-Pcebo0650 pisze:W Kanadzie i Stanach A6 C6 jest dostepny tylko z dwoma silnikami. Sedan z 3.2 lub 4.2, Avant tylko z 3.2.
- cebo0650
- Forum Audi A6 / A7
Jak bym tylko mogl to bym na 100% kupil disla. W tym roku dopiero pokazaly sie dwa disle w ofercie Audi w USA/Kanadzie. A3 2.0 TDI i Q7 3.0 TDI.Tomas pisze:spoko to u nas chlopaki co kachają dizle nie mieli by czym jezdzic :mrgreen: a tak na powaznie to pytalem o "radar cruise control". nie wiedzialem ze byl dostępny od 04r - to w takim razie trzeba cos pomyslec o jego zalozeniu :-Pcebo0650 pisze:W Kanadzie i Stanach A6 C6 jest dostepny tylko z dwoma silnikami. Sedan z 3.2 lub 4.2, Avant tylko z 3.2.