ustawianie zbieżności po wymianie wahaczacza
ustawianie zbieżności po wymianie wahaczacza
Czy trzeba ustawiać zbieżność po wymianie wahacza-któregokolwiek? Wymieniłam juz lewy dolny tylni a teraz został do wymiany lewy górny?
Może ktoś polecić jakiś warsztat gdzie dobrze ustawiają zbieżność w Warszawie wola,bemowo,bielany i koszt mniej wiecej?
Może ktoś polecić jakiś warsztat gdzie dobrze ustawiają zbieżność w Warszawie wola,bemowo,bielany i koszt mniej wiecej?
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- alukard
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi A6 Jacek
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
ja też zaliczam sie do tych ktorzy twierdza ze nei trzeba ustawiac zbieznosci ale tylko i wylacznie wtedy gdy ktos wczesniej na wpelni sprawnym zawieszeniu ją ustawił i nie jakis mietek w garazu tylko koles ktory zdarl na tym zeby
niedopuszczenie do "wybicia" wahaczy (zmienianie je w porę a nie gdy "kulki" juz prawie wyskakują ) nie wymaga zadnej regulacji
bardziej szkodliwy dla zbierznosci jest moemnt kiedy mamy powybijane wahacze bo kolo praktycznie lata jak chce
zbieznosc ustawiamy tylko przy wymianie drazkow kierowniczych i w przypadku gdy kupujemy komplet wahaczy za 399zl :-P
niedopuszczenie do "wybicia" wahaczy (zmienianie je w porę a nie gdy "kulki" juz prawie wyskakują ) nie wymaga zadnej regulacji
bardziej szkodliwy dla zbierznosci jest moemnt kiedy mamy powybijane wahacze bo kolo praktycznie lata jak chce
zbieznosc ustawiamy tylko przy wymianie drazkow kierowniczych i w przypadku gdy kupujemy komplet wahaczy za 399zl :-P