Narazie musze sie szarpac z CD Playerem,ktory chodzi jak chce

Ja tez z ramka miałem problem ale przechodziłem z 2g high wiec wstawiłem stara ramkę bo duża dziurę na wyświetlacz miałem. Ja nie ruszałem alternatora ani jeszcze BEMa nie wymieniłem i oprócz błędu ESP nie mam żadnych problemów. Parktronik z wizualizacja działa .krokodylv6 pisze:Poważna operacja. Po drodze napotkasz jeszcze sporo problemów, o których nawet nikt nie pomyślał wcześniej. Najlepiej zlecić komuś, kto zajmuje się tym profesjonalnie. Oszczędzisz nerwów gdy jakiś szczegół nie będzie pasował a auto będzie rozgrzebane...A jest tego trochę. Mi wydawało się, że mam wszystko gotowe... A jednak nie było. Ramka od zegarów mnie zatrzymała. Później okazało się, że przyciski po lifcie są inne i też musiałem szukać. Wzmacniacz anteny nie pasuje. Zdecydowanie trudniej jest w autach z silnikiem 2.0 tdi. Albo rezygnujemy z wizualizacji systemu parkowa albo musimy wymienić alternator. Przygotuj 2500 PLN i ktoś Ci to ogarnie. Za 4500 PLN to już na wypasie. Ja mam u siebie z wizualizacja parktronica, kamerą cofania, telefonem bluetooth,navi. Dysk 40GB i dodatkowo 2 sloty na karty pamięci.