[2.4 165KM] smród palonego oleju, wyciek
[a6 2.8 Q]
Powraca temat mechaników. Dobry mechanik to skarb!!! Popytaj znajomych którzy mają renomę, a partaczy omijać szerokim łukiem. Nasze Audiczki to inteligentne bestie i nie cierpią diagnostycznego holocaustu 

Regulamin: (....) Podszywanie się pod nienależne rangi jest zabronione.
otoz dzwoneczki byly od rolki napinajacej ... ale na szczescie pasek klinowy a wlasciwie wielorowkowy a nie rozrzadu. teraz jest oki. koncowke drazka tez wymienilem i nawet nie placilem za ponowne ustawienie zbierznosci
ogolnie jest oki. juz jestem w domu wiec samochod przejechal znowu 1200 km i wszystko gra. nareszcie moge sie cieszyc z mojej audiczki. tym bardziej ze zmienilem jej reflektory na takie bajeranckie i wyglada jazeb...
pozdrawiam i najlepszego w nowym roku zycze wszystkim!

pozdrawiam i najlepszego w nowym roku zycze wszystkim!
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Zapłaciłem 100zł ,a kupowałem w http://www.autounia.audi.pl/ Mam do nich 3km więc nie opłaca mi się jeździć do innych, wydzwaniać czy płacić za przesyłki. Tutaj jest fajna stronka z aktualnymi cenami , wystarczy wpisać numer części http://sklep.gajos.com.pl/sklep/ Jak coś potrzebujesz to zamów telefonicznie w Auto-Unia, mogę odebrać i wysłać pocztą.
- pawel1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T 230KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
Dobrze że jest ten temat bo u mnie też śmierdzi olejem do środka zmieniłem uszczelki pod klawiaturom i nic i teraz będę zmieniał te pół księżyce i jeszcze tą drugą uszczelkę nazwy nie pamiętam ale jeden gość mi powiedział że nie trzeba ściągać deklów od klawiatur tylko trzeba mieć specjalny klucz ja się na tym nie znam i pytam się was czy to jest możliwe czy mi wciskał kit pozdro 

- pawel1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T 230KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
krisker, wcześniej były podane numery katalogowe i koszt do mojego 2.8 jest to samo zakupić te dwa komplety i ma być git czy jeszcze są tam jakieś jeszcze uszczelki bo jak zdejmą dekle to juz chce wszystko wymienić żeby było z głowy i żeby znowu nie rozbierać bo coś nie wymienili tak jak ostatnio pozdro