[Audi A6 C6] ISOFIX A6 C6 Avant -brak a bardzo potrzebne
[Audi A6 C6] ISOFIX A6 C6 Avant -brak a bardzo potrzebne
W moim A6 c6 avant nie ma żadnego isofix'u z tyłu ani z przodu.
A zależy mi na tym bardzo żeby jednak mieć przynajmniej jedno takie "stanowisko" .
A już szczytem marzeń będzie doposażenie auta w ten system na środku tylnej kanapy. Tak, żeby fotelik i bazę można było mieć idealnie na środku.
Pytanie : Czy to jest w ogóle możliwe na oryginalnych częściach (lub zamiennikach-patentach, byle bez "pana józka z osiedla )
Czy ktoś z Was ma lub słyszał o tym że można takie coś mieć w a6 avant ? Czy to się da kupić/zmówić etc ?
A zależy mi na tym bardzo żeby jednak mieć przynajmniej jedno takie "stanowisko" .
A już szczytem marzeń będzie doposażenie auta w ten system na środku tylnej kanapy. Tak, żeby fotelik i bazę można było mieć idealnie na środku.
Pytanie : Czy to jest w ogóle możliwe na oryginalnych częściach (lub zamiennikach-patentach, byle bez "pana józka z osiedla )
Czy ktoś z Was ma lub słyszał o tym że można takie coś mieć w a6 avant ? Czy to się da kupić/zmówić etc ?
-
- Forum Audi A6 / A7
ktoś na forum A4 wiercił....zastanawiam się tylko czy to nie ryzyko 
znalazłem wątek na a6, nie ma o wieceniu ale o montażu
a6-c5zmiana-kierownicy-z-trojramiennej- ... ?view=next
nie patrz na tytuł dziwny <szok>

znalazłem wątek na a6, nie ma o wieceniu ale o montażu
a6-c5zmiana-kierownicy-z-trojramiennej- ... ?view=next
nie patrz na tytuł dziwny <szok>
Ostatnio zmieniony 06 sty 2013, 20:36 przez dukosz, łącznie zmieniany 1 raz.
Hiszpania jest piękna....szkoda że tak daleko
-
- Forum Audi A6 / A7
znalazłem jeszcze tutaj
3B4 - punkty kotwiczenia fotelika tył
3G1 - punkty kotwiczenia fotelika lewo-przód
3G2 - punkty kotwiczenia fotelika prawo-przód
viewtopic.php?t=28978
zyli jest szansa że coś wie uda zrobić
ale najpierw sprawdź sobie odsuwając kanapę
3B4 - punkty kotwiczenia fotelika tył
3G1 - punkty kotwiczenia fotelika lewo-przód
3G2 - punkty kotwiczenia fotelika prawo-przód
viewtopic.php?t=28978
zyli jest szansa że coś wie uda zrobić

Hiszpania jest piękna....szkoda że tak daleko
Miałem na myśli prucie jak by się udało jednak zainstalować isofixdukosz pisze:jakie prucie??
zdejmujesz z zaczepów siedzisko, i już widzisz czy masz otwory.
powinny być zalepione taśmą w kolorze podłogi(zabezpieczone przed malowaniem)
nic nie trzeba niszczyć

No niestety, ale dobranie się u mnie do czegokolwiek jest koszmarem. Nie wiem gdzie by te zaczepy miały być, ale pod siedziskiem nie ma nic, a na załamaniu kanapa/oparcie nie można nic zobaczyć za bardzo, ale z tego co widzę poza mocowaniami pasów i oparcia nic tam nie ma. W ogóle dostęp tam to masakra jakaś... Czy ma ktoś może jakiś rysunek techniczny jak to tam wygląda i gdzie takie zaczepy być powinny ?
Dukosz, bardzo dziękuję za przesłane informacje i pomoc 
Mocowania znalezione
Jak by ktoś miał jeszcze jakieś info jak można zamocować isofix na środku to bardzo proszę pisać.
EDIT : :Listwa do zamówienia w serwisie audi. Praktycznie z dnia na dzień. Cena 239zł do tego po 9 zł za śruby.
Jak by ktoś to w przyszłości czytał, to trzeba też pamiętać, że lewa od prawej się różnią

Mocowania znalezione

Jak by ktoś miał jeszcze jakieś info jak można zamocować isofix na środku to bardzo proszę pisać.
EDIT : :Listwa do zamówienia w serwisie audi. Praktycznie z dnia na dzień. Cena 239zł do tego po 9 zł za śruby.
Jak by ktoś to w przyszłości czytał, to trzeba też pamiętać, że lewa od prawej się różnią