Co do jakosci 10 letniego audi a6 i 5 letniej vectry to masz racje. Jednak nie wiem czy to audi tak wysoko stoi czy vectra tak nisko ale mamy vectre w domu z 2001 roku (wiem ze nie 5cio letnia ale mamy ja 4 lata i nic sie nie zmienilo przez tn czas na gorsze) i znamy samochod, bezwypadkowy, dbany bardzo.. a jednak skrzypienie drzwi, foteli, deski, fatalne wrazenie plastikow na desce jak mocno pada swiatlo jednak nie umywa sie do audi.. niestety moge zaryzykowac nawet stwierdzenie ze audi 100(nie wiem ktory rocznik, taki kwadratowy z konca lat 80 chyba) w doskonalym stanie-rodzice kolegi maja idealny kupiony kiedys od prywatnej osoby w niemczech jest lepiej wykonany w srodku!
Nie wiem czy tez to zauwazyliscie.. ja niestety tak ze zawsze tak jest ze jak czegos szukamy jak np my znalezlismy vectre jest super zadbana ale jednak mnie jako pedanta bardzo wnerwia np trzeszczenie drzwi, a tata dostal sluzbowego passata z 2000 roku i w passacie nic -chociaz ma doslownie 3 razy wiekszy przebieg bo jezdzi nim juz 3 lata i nabite ma 340tysiecy- nie trzeszczy i mam wrazenie jakbym siedzial w aucie o klase wyzej! kurcze! :mrgreen:
Pocieszam sie jedynie tym ze ostatnio na tym mrozie drzwi mu skrzypia przy otwieraniu a w vectrze chodza jak po masle cichutko