Potwierdzamrafal149135 pisze:Haha jak to czytam to sam sie smieje i pytam siebie "czy ty naprawde nie rozumiesz prostych spraw czy tylko udajesz?"tomekw24 pisze:tzn ja mam auto dopuszczone do ruchu w UK, wiec chyba raczej policja w pl nie moze powiedziec ze niestety nie moge tego uzywac , bo auto nie jest rej w pl . tak samo jak polska nie chce rejestrowac aut z kierownica po prawej stronie a to nie znaczy ze ja nie moge wjechac do pl
i to jest wlasnie najciekawsze jak polskie przepisy sa parodialne
dla tych co nie sledza biezacego forum :
zamowilem sobie HID-y , czekam do dzisiaj i sobie tak mysle ze pewnie przyjda w poniedzialek a tu ktos puka wieczorem do drzwi . otwieram i stoi sasiad z przeciwka i mowi :
byla paczka do ciebie wczoraj ok poludnia . sorki ze tak pozno ci przynosze ale wiesz, dopiero dzisiaj wieczorem smieci wynosilem i...
usmialem sie ze hej![]()
![]()
W niektorych stanach w USA jest prawo ktore pozwala zabic czlowieka ktory wejdzie na Twoj teren i pomimo ostrzezen nie chce go opuscic, teraz zapros znajomego z USA i niech zrobi tak w PL zobaczymy czy tlumaczenia typu "jestem mieszkancem USA gdzie jest to legalne" podziałają... co kraj to inne prawo i masz OBOWIÂĄZEK sie do niego dostosowac! W USA mozesz miec bron u nas jej nie mozesz posiadac, chyba ze masz pozwolenie! Proste!
To tak jak w Norwegii. Jeżdżę na oponach zimowych z kolcami