Potwierdzamrafal149135 pisze:Haha jak to czytam to sam sie smieje i pytam siebie "czy ty naprawde nie rozumiesz prostych spraw czy tylko udajesz?"tomekw24 pisze:tzn ja mam auto dopuszczone do ruchu w UK, wiec chyba raczej policja w pl nie moze powiedziec ze niestety nie moge tego uzywac , bo auto nie jest rej w pl . tak samo jak polska nie chce rejestrowac aut z kierownica po prawej stronie a to nie znaczy ze ja nie moge wjechac do pl
i to jest wlasnie najciekawsze jak polskie przepisy sa parodialne
dla tych co nie sledza biezacego forum :
zamowilem sobie HID-y , czekam do dzisiaj i sobie tak mysle ze pewnie przyjda w poniedzialek a tu ktos puka wieczorem do drzwi . otwieram i stoi sasiad z przeciwka i mowi :
byla paczka do ciebie wczoraj ok poludnia . sorki ze tak pozno ci przynosze ale wiesz, dopiero dzisiaj wieczorem smieci wynosilem i...
usmialem sie ze hej

W niektorych stanach w USA jest prawo ktore pozwala zabic czlowieka ktory wejdzie na Twoj teren i pomimo ostrzezen nie chce go opuscic, teraz zapros znajomego z USA i niech zrobi tak w PL zobaczymy czy tlumaczenia typu "jestem mieszkancem USA gdzie jest to legalne" podziałają... co kraj to inne prawo i masz OBOWIÂĄZEK sie do niego dostosowac! W USA mozesz miec bron u nas jej nie mozesz posiadac, chyba ze masz pozwolenie! Proste!
To tak jak w Norwegii. Jeżdżę na oponach zimowych z kolcami
 ale do Polski na nich wjechać nie mogę. Gdzie tu jest to również jak najbardziej legalne.
 ale do Polski na nich wjechać nie mogę. Gdzie tu jest to również jak najbardziej legalne. 

) i snop światła jest nie równy.
 ) i snop światła jest nie równy.