Ja w swojej A6 S-line mam zamontowane fabrycznie tarcze 346mm, jednak jak się okazuje z racji ich małej grubości są one narażone na odkształcenia - moje już biją. Zresztą nie jestem jedyny bo dotarłem już do wielu podobnych mi przypadków i chyba Audi wypuściło troszkę wadliwe tarcze.
Tak więc mógłbym wymienić hamulce na mniejsze 312mm które są szerzej stosowane w tym modelu ale było by to cofanie się i wolę coś lepszego.

Najtaniej założyć używane hamulce od S6 z 4 tłoczkowymi zaciskami i tarczami 385mm - mieszczą się w 19" felgach :D należy jednak dołożyć inną piastę i łożysko koszt ~ 3000zł
Następnie można wymienić na 6 tłoczkowe zaciski z Porsche Cayenne te pasują plug&play ale potrzebne są adaptery + tarcze wentylowane najlepiej 350mm, jednak nikt ich nie produkuje by pasowały zarówno do zwrotnicy z A6c6 i do tego zacisku z Porsche. Ale można je zrobić na zamówienie w firmie AM-Brakes
koszt ~ 4500zł
W razie pytań tematem zajmował się również kolega Sid/Ewandy z mojego byłego A4forum, lub Streetracingforum tutaj jego strona internetowa: http://www.s4sid.pl/701.html
W dziale części można znaleźć mnóstwo podzespołów pasujących także do innych modeli audi oraz do ich przeróbki

Ostatnią możliwością jest zestaw z RS6 C6

Tutaj koszty są większe ~ 4500 - 6500tys zł ale otrzymujemy 6-tłoczkowe zaciski i tarcze 390mm które również wymagają przynajmniej 19" felg