klocki tył - 199 zł / kpl0x4B25A pisze:Ile za komplet klocków (przód i tył)?
klocki przód - 199 zł / kpl
tarcze przód - 365 zł / szt
tarcze tył - 235 zł / szt
Pozdr

Masz 100 % racji, mój błąd pomyliłem się w opisie tarcz - już poprawiłem.Dirty pisze:Brałem ostatnio przednie tarcze z ASO i wyglądały inaczej, nie miały tych pierścieni wyżłobionych i do tego były pomalowane srebrną farbą tam gdzie tarcza nie styka się z klockiem

Wyżej już napisałem że wymieniłem cały komplet, co do wrażeń:0x4B25A pisze:camelllcamelll, dzięki za informacje... daj proszę znać jak już założysz... opisz wrażenia itp.

Tylko cały czas mówimy o oryginałach.goly191 pisze:przypadkiem ASO nie podaje cen za komplet, tak jak w klockach

w ASO zawsze dają powyżej 1k 10% rabatu, przy większych sumach można targać się o więcej, 15% to już piszczą, do 20% dochodzą stali kliencicamelllcamelll pisze: Zanim kupiłem to dzwoniłem do ASO Wrocław i tam mi podali takie ceny jak tu napisałem.

przeważnie było ATE wygrawerowane na tarczach, teraz na tych zdjęciach tego nie widzę
 przeważnie było ATE wygrawerowane na tarczach, teraz na tych zdjęciach tego nie widzę
Dzisiaj tel do ASO Lubin / dla zaspokojenia swojej ciekawości i czy nie zostałem zrobiony w jajo / - wygląda to tak:goly191 pisze:w ASO zawsze dają powyżej 1k 10% rabatu, przy większych sumach można targać się o więcej, 15% to już piszczą, do 20% dochodzą stali klienci
ok spox, sprawdzałem w etcei jakoś tam inaczej, a nie chce mi się teraz w to zagłębiać
a wiadomo kto robi dla Audi te tarcze i klockiprzeważnie było ATE wygrawerowane na tarczach, teraz na tych zdjęciach tego nie widzę

15% to udało mi się samemu wyrwaćvonito pisze:no to fajnie macie z tymi rabatami na Pomorzu ... u mnie wcale nie tak łatwoo 20% rabacie nawet nie słyszałem, mój mechanik ma 12%