klocki tył - 199 zł / kpl0x4B25A pisze:Ile za komplet klocków (przód i tył)?
klocki przód - 199 zł / kpl
tarcze przód - 365 zł / szt
tarcze tył - 235 zł / szt
Pozdr
Masz 100 % racji, mój błąd pomyliłem się w opisie tarcz - już poprawiłem.Dirty pisze:Brałem ostatnio przednie tarcze z ASO i wyglądały inaczej, nie miały tych pierścieni wyżłobionych i do tego były pomalowane srebrną farbą tam gdzie tarcza nie styka się z klockiem
Wyżej już napisałem że wymieniłem cały komplet, co do wrażeń:0x4B25A pisze:camelllcamelll, dzięki za informacje... daj proszę znać jak już założysz... opisz wrażenia itp.
Tylko cały czas mówimy o oryginałach.goly191 pisze:przypadkiem ASO nie podaje cen za komplet, tak jak w klockach
w ASO zawsze dają powyżej 1k 10% rabatu, przy większych sumach można targać się o więcej, 15% to już piszczą, do 20% dochodzą stali kliencicamelllcamelll pisze: Zanim kupiłem to dzwoniłem do ASO Wrocław i tam mi podali takie ceny jak tu napisałem.
Dzisiaj tel do ASO Lubin / dla zaspokojenia swojej ciekawości i czy nie zostałem zrobiony w jajo / - wygląda to tak:goly191 pisze:w ASO zawsze dają powyżej 1k 10% rabatu, przy większych sumach można targać się o więcej, 15% to już piszczą, do 20% dochodzą stali klienci
ok spox, sprawdzałem w etcei jakoś tam inaczej, a nie chce mi się teraz w to zagłębiać
a wiadomo kto robi dla Audi te tarcze i klockiprzeważnie było ATE wygrawerowane na tarczach, teraz na tych zdjęciach tego nie widzę
15% to udało mi się samemu wyrwaćvonito pisze:no to fajnie macie z tymi rabatami na Pomorzu ... u mnie wcale nie tak łatwoo 20% rabacie nawet nie słyszałem, mój mechanik ma 12%