Przejdźmy do sedna sprawy zakupiłem sobie pierwsze w życiu A6 do odbudowy i z pełną świadomością zakupilem auto z miękkimi hamulcami licząc na jakiś wyciek lub odpowietrzenie a tu zonk. Auto przyjechało oczywiście jakoś tam hamuje ale hamulec przy trzymaniu na zgaszonym wpada w podłogę i na odpalonym również na zgaszonym jak i odpalonym chwilowo pomaga podpompowanie pedału. Jakie kroki poczyniłem odpowietrzylem dwu krotnie dwoma sposobami najpierw od najdalszego koła później wymieniając w między czasie uszczelniacze pompy hamulcowej od najbliższego koła i nadal nic się nie zmieniło wciąż ta sama przypadłość. Wymieniłem również tarcze i klocki tylne i teraz jest jeszcze pytanie czy to fakt czy mit z tym skręcaniem tłoczków d w pewnej pozycji?
Przepraszam za błąd po wymianie uszczelniaczy w pompie na zgaszonym silniku pedał twardy jak kamień odpalam auto trzymam nogę na hamulcu pedał wpada w podloge. I pytanie jaka pompa ABS powinna siedzieć w 1.9 AFN bo ja mam 8e0614111b a z mojego śledztwa wychodzi że to pompa od 1.8 t